"Biz siyaset değil hizmet amaçlıyız"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Diyarbakır belediye başkan adayları tanıtıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Remzi Sayılan, ''CHP bölgede birçok gelişime öncülük etmiştir. Biz siyaset değil hizmet amaçlıyız. Sevdamız da Diyarbakır sevdasıdır" dedi.

Yayınlanma: 30.01.2009 - 12:35
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) , yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Diyarbakır belediye başkan adayları tanıtıldı.

CHP il binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Remzi Sayılan, Diyarbakır'da dil ve din eksenli siyaset yapıldığını, ancak kendilerinin böyle bir siyaset anlayışı içerisinde olmadıklarını belirtti.

Sayılan, ''CHP bölgede birçok gelişime öncülük etmiştir. Biz siyaset değil hizmet amaçlıyız. Sevdamız da Diyarbakır sevdasıdır. Belediyeler siyasetin yapılacağı yer değildir. Hazırladığımız ciddi projelerimiz var ve biz bu projelerimizle geliyoruz. 29 Mart seçimleri Diyarbakır için son derece önemlidir. Diyarbakır'ı yozlaşmış siyasetten temizlememiz lazım'' dedi.

Merkez Bağlar ilçesinde Mehmet Reif Yaramış, Kayapınar ilçesinde Mehmet Salih Baydur, Yenişehir ilçesinde Abdulkadir Bircihan ve Sur ilçesinde Ahmet Kaya, Ergani ilçesinde de Fidan Kaya'nın belediye başkan adayı olarak gösterildiği bildirildi. Diğer ilçe belediye başkan adaylarının önümüzdeki günlerde tanıtılacağı belirtildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon