Radyo ODTÜ 14. yaşını kutluyor

Radyo ODTÜ 14. Yaşını, Darth Vader'dan Şarlo'ya, Kleopatra'dan Jül Sezar'a, Tinky Winky'den Victoria Beckham'a kadar bir çok ünlü, süper kahraman ve çizgi film karakteri canlanacağı kostümlü parti ile kutlayacak.

Yayınlanma: 30.01.2009 - 13:06
Abone Ol google-news

Radyo ODTÜ 14. yaşını geleneksel kostümlü parti ile kutlayacak. 31 Ocak 1995 yılında yayın hayatına başlayan Radyo ODTÜ, 14. yaşını, kostümleri ile geceye renk katacak olan Radyo ODTÜ çalışanları ve Radyo ODTÜ dinleyicileri ile birlikte, yarın saat 20.30'da IF Performance Hall'da kutlayacak.

Radyo ODTÜ'nün 'Kostümlü Doğum Günü Partisi'nde, Darth Vader'dan Şarlo'ya, Kleopatra'dan Jül Sezar'a, Tinky Winky'den Victoria Beckham'a kadar ünlüler, süper kahramanlar ve çizgi film karakterleri de bulunacak. Ankara eğlence hayatının beklenen ve takip edilen partilerinden olan 'Radyo ODTÜ Kostümlü Doğum Günü Partisi'ne sadece özel davetliler katılabiliyor.


Parti 'Modern Sabahlar' ile başlayacak

Parti, Radyo ODTÜ'nün sevilen sabah programı Modern Sabahlar'ın eğlenceli ekibi Ege Kayacan, Oktay Demirci ve Fahir Öğünç'ün sahne alması ile başlayacak. Geceye katılanlar arasında yapılacak En İyi Kostüm Yarışması'nda, kazananlara sürpriz hediye paketleri verilecek. Gecenin ritmi, Radyo ODTÜ çalışanlarından oluşan "IWHYSHY?" grubunun canlı performansı ile yükselecek. Doğum Günü Kutlaması Gün Boyu Sürecek.
Radyo ODTÜ Genel Koordinatöru Koray Hatipoglu, Kostümlü Doğum Günü Partisi'ne davetiye kazanma şansını yakalamak için dinleyicilerin Radyo ODTÜ'deki yarışmalara katılmaları gerektiğini söyledi. Radyo ODTÜ'nün 14. yaş kutlamasının, yarın gününün ilk saatlerinde başlayacağını ve dinleyicilerin, gün boyu 14 yılın en iyi şarkılarını dinleme şansını elde edeceğini ifade eden Hatipoğlu, Saat 14.00'te başlayacak "Radyo ODTÜ 14. Yaş Özel Programı"nın da Ege Kayacan'ın sunumuyla dinleyiciyle buluşacağını söyledi. Hatipoğlu, "Radyo ODTÜ'nün sadık dinleyicileri, yıllar boyunca dinledikleri ama şimdilerde hiç bir yerde duyamadıkları programcıların seslerini yeniden duyacaklar" dedi.

"Hayatın sesini aç"

Dinleyicilerinin beğenisi ile 14 yıldır yayın hayatını sürdüren Radyo ODTÜ, gerçekleştirdiği birçok organizasyonla on binlerce Ankaralıyı bir araya getirerek Ankara'nın kültür eğlence hayatına yön vermeye ve merakla beklenen birçok filmi gösterime girmeden önce "Radyo ODTÜ Özel Gösterimleri" ile dinleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Radyo ODTÜ Genel Koordinatöru Hatipoglu, "Türkiye radyolarındaki ilk Türkçe podcast'e de imza atan, 31 Ocak 1995'ten bu yana geniş yayın yelpazesi ile dinleyicileri için bir yaşam biçimi olan Radyo ODTÜ, 14. yaşında da 'Hayatın Sesini Aç'maya devam edecek" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler