Kamil Sönmez'e vefa gecesi

15 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek Kamil Sönmez'e vefa gecesini Yavuz Bingöl organize ediyor. Geceye Kılıçdaroğlu ve Sönmez'in sanatçı dostları da katılacak.

Yayınlanma: 13.11.2012 - 10:04
Abone Ol google-news

Geçirdiği hastalık nedeniyle tedavi gören ünlü türkücü Kamil Sönmez’e destek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sanatçılar bir araya geliyor. Sönmez’i eylül ayında hastanede ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nun himayesinde sanatçı dostları, Kamil Sönmez’e 45. sanat yılını sahnede kutlaması için özel bir gece düzenledi.

15 Kasım’da saat 20.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliği Oktay Kaynarca ve Sevcan Orhan sunacak. Yavuz Bingöl’ün organizasyonuyla Zafer Dalgıç Orkestrası eşliğinde sahneye çıkacak sanatçılar ise şöyle: Ahmet Özhan, Ali Rıza Gündoğdu, Arif Sağ, Bedri Ayseli, Belkıs Akkale, Davut Güloğlu, Erdal Erzincan, Hülya Polat, Hüsamettin Subaşı, Latif Doğan, İzzet Altınmeşe, Onur Şan, Özcan Deniz, Selahattin Alpay, Sümer Ezgü, Tuğrul Şan, Ümit Tokcan, Volkan Konak, Faruk Demir, Yavuz Bingöl ve Zerrin Özer. Tedavisi devam eden Sönmez’in de geceye katılması bekleniyor.

Çoğunlukla Karadeniz türküleri seslendiren Türk halk müziği sanatçısı Sönmez, 1999 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen “Devlet Sanatçısı” unvanına değer görülmüştü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler