Şimdi Tango Zamanı

İstanbul’daki tango kursları arasında farklı eğitim sistemiyle dikkat çeken Tangojean’de başlangıç seviyesi için yeni dönem dersleri 3 Şubat Salı günü başlıyor.

Yayınlanma: 31.01.2009 - 10:43
Abone Ol google-news

Türkiye’nin ilk ve tek tango kulübü olan Tangojean’in sanatın farklı disiplinlerinden gelen eğitmenleri, Arjantin tangoyu sıkıcı kalıplardan çıkararak, kendilerine özgü çalışma metotlarıyla dansınızı ilerletmenizi sağlıyor. Tangonun bir iletişim dili olduğundan yola çıkan eğitmenler, belli koreografileri ezberletmek yerine öğrencilerine dansın felsefesini ve ruhunu aktarmaya çalışıyor. Kursta, öğrencilerin teknik bilgilerini geliştirmeleri için de pratik derslerinin yanı sıra belli dönemlerde workshoplar düzenleniyor. Tangojean’de her gece gerçekleştirilen milongalar da öğrencilere danslarını geliştirmeleri için büyük olanaklar sunuyor.

Haftada iki gün eğitim ve pazar günü pratik derslerinin yapıldığı Tangojean’de derslerin başlama saatleri 17.30 ve 19.30 olarak değişiyor. Birçok tango kursundan farklı olarak Tangojean’de derslere “partner”le gitme zorunluluğu bulunmuyor ancak kadın ve erkek sayılarının eşitliğine büyük özen gösteriliyor. İstiklal Caddesi’nde Süslü Saksı Sokağı numara 14’te bulunan Tangojean’de orta ve ileri seviye tango dersleri de veriliyor.

Bilgi için 0 212 245 55 54 veya  www.tangojean.net


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler