Erdoğan TRT'nin 41. yaşını kutladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TRT'nin ilkeli ve düzeyli yayın çizgisini başarı ile sürdürdüğünü açıklayarak kanalın 41. yaşını kutladı.

Yayınlanma: 31.01.2009 - 13:00
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TRT'nin televizyon yayınına başlamasının 41. yıldönümü sebebiyle Genel Müdür İbrahim Şahin'e bir kutlama mesajı gönderdi. Erdoğan, gönderdiği mesajda, ilkeli ve düzeyli yayın çizgisini başarı ile sürdüren TRT'nin öncü bir kuruluş olduğunu, önemli ilklere imza attığını söyledi. Sorumlu yayın anlayışı ile TRT'nin bundan sonra da milletimizin takdirini kazanmaya devam edeceğini belirten Erdoğan, mesajında şu hususlara yer verdi:

"TRT, gerçekleştirdiği yeni atılımlar ve televizyon yayıncılığında attığı yeni adımlarla ulusal alanda olduğu kadar uluslar arası alanda da başarılı yayınlar yapmaktadır. TRT'nin geniş yayın ağı, güvenilir bilgi ve haber akışıyla, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kaliteli ve ilkeli yayıncılığını geliştirerek sürdüreceğine inanıyorum. Bu duygularla, tüm TRT mensuplarını şahsınızda kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler