Karayalçın: Başbakan'ın tepkisi doğru ama...

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Karayalçın, Davos krizinde yaşananları değerlendirirken, "Başbakan'ın göstermiş olduğu tepkiyi doğru buluyorum. Ama dün Başbakanın yaptığı açıklamadan bu tepkinin altında nelerin yattığını öğrenmiş bulunuyoruz" dedi.

Yayınlanma: 31.01.2009 - 12:54
Abone Ol google-news

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Karayalçın,  Demetevler ve Anadolu Kulübü'nde yaptığı basın toplantılarında, seçilmesi halinde hiçbir işçinin işten çıkartılmayacağını bu yönde ortaya atılan söylentilerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Vatandaşlardan ödünç oy talep etmediğini de vurgulayan Karayalçın, önceki seçimlerde hangi parti parti için oy kullanmış olursa olsun kimsenin inancı ve siyasi tercihine göre hizmet sunmayacaklarını söyledi.

Murat Karayalçın, Davos krizinde yaşananları değerlendirirken, "Başbakan'ın göstermiş olduğu tepkiyi doğru buluyorum. Ama dün Başbakanın yaptığı açıklamadan bu tepkinin altında nelerin yattığını öğrenmiş bulunuyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in seçimlerde yenileceğini de iddia eden Karayalçın, Gökçek'in Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'a "Kuzeydeki adam" lakabını taktığını belirterek, "Casus filmi gibi. Birbirleriyle ilişkileri böyle" diye konuştu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler