İngiltere'de "Yılın Şehir Otomobili" Fiat 500

Fiat'ın küçük sınıfta trendleri belirleyen ikon modeli 500, İngiltere'de "Yılın Şehir Otomobili" ödülünü kazandı. Yüksek tirajlı Business Car dergisinin okurları tarafından "Yılın Şehir Otomobili" unvanına layık görülen Fiat 500, çekici tasarım ve sürüş özelliklerinin yanı sıra düşük emisyon ve son derece iyi kullanım maliyetleriyle halk oylamasında ödüle ulaşmayı başardı.

Yayınlanma: 31.01.2009 - 14:15
Abone Ol google-news

Fiat 500; Türkiye’de ikisi benzinli olmak üzere 3 motor, Pop, Sport ve Lounge adı verilen 3 farklı donanım seçenekleriyle, 28 bin 500 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satın alınabiliyor.
 
Daha önce COTY jüri üyeleri tarafından “2008 Yılın Otomobili”; Auto Express dergisi tarafından “2008 Yılın En İyi Şehir Otomobili” ve Car Dergisi tarafından “Yılın Otomobili” gibi ödüllere layık görülen Fiat 500, İngiltere’de kazandığı son ödülünü BusinessCar dergisi okuyucuları arasında yapılan oylamayla elde etti. 1.3 litrelik 75 beygir güç üreten Multijet teknolojili dizel motorun yanı sıra 1,2 litre 69 beygir ve 1,4 litre 100 beygirlik iki adet benzinli motor seçeneğine sahip Fiat 500, isteğe bağlı olarak Dualogic otomatik şanzımanla da satın alınabiliyor. Fiat 500, aynı zamanda rakipleri karşısında zengin standart donanım özellikleriyle de dikkat çekiyor. Pop, Lounge ve Sport adı verilen üç farklı donanım paketi bulunan Fiat 500’ün baz ekipman versiyonunda  EBD destekli ABS, sürücü ve ön yolcu havayastıkları, yan hava yastıkları, perde havayastıkları, sürücü diz havayastığı, manuel klima, gövde rengi tamponlar ve yan aynalar, krom kapı kolları, metalik boya, MP3 çalarlı müzik sistemi, yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar, follow me home farlar ve katlanabilir arka koltuklar yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler