Chrysler'in elektrikli konsepti 200C EV

Geleceğe yönelik çevreci tasarımları ve yatırımlarıyla dikkat çeken Chrysler ENVI elektrikli güç ünitesiyle yol alan, yeni orta sınıf sedan konsepti 200C EV'i tanıttı. Chrysler 200C EV konseptin gövdesi, çarpıcı bir şekle sahip olmasının yanında aerodinamiğe önem verilerek tasarlanmış.

Yayınlanma: 31.01.2009 - 14:22
Abone Ol google-news

Geleceğe yönelik çevreci tasarımları ve yatırımlarıyla dikkat çeken Chrysler’in başarılı arka tekerden çekiş platformunun kısaltılmış bir versiyonu temelinde geliştirilen Chrysler 200C EV, canlı ve atak görünümlü bir paket içinde gelen performans sedan modeli olarak öne çıkıyor.

İç kısımda, 200C EV son derece iyi işlenmiş ve zengin bir şekilde döşenmiş ortamı ile geleceği kucaklıyor. İç mekânda anahtarlar ve kolların olmadığı otomobilde tüm işlevleri, ayarlar ve bağlantı özelliklerini ‘dokunmatik ekran yüzeyi’ gerçekleştiriyor. Otomobil çalıştırıldığında gelişmiş otomobil bilgi merkezi elektronik gösterge panelini etkinleştiriyor. Bu panel sayesinde iç mekân ile dış dünya arasında tüm iletişim sağlanması mümkün olabiliyor. Sürücülerin kişiselleştirebildiği ya da basitleştirebildiği bu sistem sayesinde kullanıcılar; sadece ekrana dokunarak bilgi ve eğlence sistemlerini etkinleştirebilir, arka planı, ses düzeyini, aydınlatmayı ve klimayı kumanda edebiliyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler