Yine silah ve bomba bulundu

Ergenekon soruşturmasında cephanelikler bulunmasının ardından sokağa atılan bomba ve silahlara bugün yenileri eklendi. İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir çöp kutusunda kullanılmış lav silahı bulunurken, Aksaray'da bir anaokulunun yakınlarında beze sarılı halde el bombası bulundu.

Yayınlanma: 01.02.2009 - 19:08
Abone Ol google-news

Ergenekon soruşturması kapsamında ele geçirilen silah ve bombalara yenileri eklendi. Aksaray'ın Hashas Mahallesi Mithat Gürsoy Caddesi'nde 10 yaşındaki M.Ç, arkadaşlarıyla oynarken Hacı Ömer Usluer Anakolu'nun önündeki çeşmenin yanında beze sarılı el bombası buldu.

Bulduğunun ne olduğunu anlamayan küçük kız, el bombasını amcasının oğlu Recep Ç'ye (18) gösterdi. Recep Ç. de dedeleri İbrahim Ç'ye giderek bir el bombası bulduklarını söyledi.

Dedesinin uyarısı üzerine Recep Ç, bombayı bölgedeki çöp konteynerine bırakırken, İbrahim Ç. de polise haber verdi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra bombayı etkisiz hale getirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Sultangazi'de lav silahı bulundu

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kağıt toplayan bir kişi, bir çöp kutusunda kullanılmış lav silahı buldu. Silahı konteynerden çıkartan kişiyi gören mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polislerce alınan kullanılmış lav silahı incelenmek üzere emniyete götürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler