"Türkiye dünyadan kopmak üzere"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin dünyadan kopmak üzere olduğunu'' söyleyerek, ''Bu vizyonsuz, yönetmekten aciz hükümet yüzünden Türkiye olduğunu noktadan çok uzaklaştı'' dedi.

Yayınlanma: 01.02.2009 - 16:43
Abone Ol google-news

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, partisinin Ümraniye Belediye Başkan adayı Tarik Aksar'ın tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ''Türkiye'de bugün insanların endişe içerisinde olduğunu'' söyledi.

''Gençlerin üniversiteye girebilme, esnafın siftah yapabilme ve emeklilerin aldıkları emekli maaşı ile ev kirasını ödeyebilme endişesi taşıdığını'' söyleyen Soylu, ''Bugün ülkemin insanı endişe içinde'' diye konuştu.

Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Biz bu ülkenin kuvvetli ve kudretli olmasını istiyoruz. Türkiye kudretli olmalıdır ki, 53 milyon çalışma çağındaki insan üretime katkıda bulunsun. 2002 yılında Türkiye'de tek başına iktidar olmuştur. 1950 ve 60'lı yıllarda da tek başına iktidar vardı. Benim ülkeme bu geçen süre içerisinde 20-30 Türkiye daha ilave edildi. Tek başına iktidar, Türkiye için çok büyük bir şanstır.

Türkiye'nin ekonomik zenginliğini artırmak için büyük bir şanstır ama Türkiye'de 2002 yılından beri ne oldu? 'Anayasa'yı değiştireceğiz' diye geldiler, 'faiz düzenini, rant düzenini yıkacağız' dediler, 'işsizliği ortadan kaldıracağız' dediler ama iktidarı aldıklarında yüzde 6 olan işsizlik 2 katına çıktı. Her tarafta esnaf dükkan kapatmaktadır. 'Adaletli bir sistem getireceğiz' dediler, tam 1,5 milyon suç dosyası Yargıtay'da bekliyor.''

Soylu, ''Türkiye'nin dünyadan kopmak üzere olduğunu'' söyleyerek, ''Bu vizyonsuz, yönetmekten aciz hükümet yüzünden Türkiye olduğunu noktadan çok uzaklaştı'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon