Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi, Newsweek dergisine konuşan Başbakan Erdoğan'ın sözlerini manşetten görüyor. Milliyet Gazetesi Türk Yahudi Cemaati Başkanı Silvyo Ovadya'nın görüşlerine ilk sayfasından yer verirken; Radikal, Erdoğan'ın Davos'taki çıkışını değerlendiren Prof. Dr. Vamık Volkan'ın açıklamalarını manşetten okuyucularına duyuruyor.

Yayınlanma: 02.02.2009 - 08:07
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Hamas kavgası


Newsweek dergisine konuşan Başbakan Erdoğan, Filistin-İsrail görüşmelerinde Hamas’ın dışlanmasının “çok yanlış” olacağını söyledi. Hamas’ın “İran’ın bir kolu” olmadığını belirten Erdoğan, “Hamas’ın hata yapmadığını söylemiyorum. Ancak ben nihai sonucunu değerlendiriyorum” diye konuştu.

Görüş ayrılıklarına vurgu İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, “Gösterilere ve Gazze ile ilgili yayımlanan çok sert görüntülere rağmen Türkiye’nin İsrail’e saygılı olmasını bekliyorum” dedi. Her şeyin onarılabileceğini söyleyen Livni, ortak çıkarların yanı sıra görüş ayrılıklarının da hesaba katılması gerektiğini belirtti.



HÜRRİYET

Yuvadaki gizli kameraya son


Milli Eğitim Bakanlığı, "Kişilik gelişmesini engelliyor" diye anaokullarında velilerin çocuklarını kamerayla izlemesine olanak veren sistemleri yasakladı.



MİLLİYET

'Hoşgörü değil eşitlik isteriz'


Türk Yahudi Cemaati Başkanı Silvyo Ovadya "Ben Türküm ve hoşgörü istemiyorum. Anayasa ve demokrasi yeter" diyor.


RADİKAL

Diplomatik hata politik kazanç


Prof. Dr. Vamık Volkan'a göre Erdoğan'ın Davos'taki diplomatik reaksiyonu 'çok fena' ama seçimlerde kendisi ve aprtisi için iyi


AKŞAM

Karanlık Çarşamba


Toplumda infial yaratan suikastların çoğunun çarşamba gününe isabet etmesi güvenlik birimlerinin dikkatini çekti. Bilimsel çalışma başlatılıyor.



POSTA

Baykal'dan destek ve uyarı


Başbakan Erdoğan'ın İsviçre Davos'taki Gazze panelinde İsrail Cumhurbaşkanı Peres ile moderatör David İgnatius'a gösterdiği tepkiye CHP lideri Baykal da destek verdi.


VATAN

Düşen helikopter için garip ihale


Bolu'da düşen 4 milyon Avro değerindeki ambulans helikopteri Sağlık BAkanlığı 8 milyon Avro'ya kiralamış... Bakanlığın 135 milyon Avro'luk 17 helikopter ihalesinde başka gariplikler  de var...


BİRGÜN

Coşkulu katılım, örnek bir kongre


ÖDP olağanüstü konferansında delegeler Genel Başkanlığa Hayri Kozanoğlu'nu seçti. 


SABAH

Ölüm tuzağını tetikçi bozdu

Hemşirenin, doktor eşini öldürtmek için 70 bin liraya tuttuğu tetikçi, vazgeçti ve her şeyi doktora anlattı.



TERCÜMAN

Haksızlık doğru malzeme yanlış


Baykal, "Başbakan'a açıkça haksızlık yapılmıştır, tepki göstermesi doğaldır. İç politika malzemesi olarak kullanılması zararlıdır" dedi.



YENİ ŞAFAK

Hava Ambulansı Köroğlu'na düştü


Sağlık Bakanlığı'nın hava ambulansı olarak kiraladığı helikopter ilk seferinde çakıldı, iki pilot öldü


ZAMAN

Helikopter kazasına, Polonyalı pilot'un 'güzergah' ısrarı yol açtı


Bolu'da kaybolan helikopterin enkazı Kıbrısçık ilçesi yakınında bulundu. Kazada iki pilot da hayatını kaybetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon