"Erdoğan Davos'ta deliğe süpürüldü"

İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Davos'u terketmesinin "kahramanlık olmadığını" vurgulayarak, "O itilen kakılan kimse, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı değil, ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) eşbaşkanıdır. Erdoğan, Davos'ta 'deliğe süpürüldüğünü' gördü" dedi.

Yayınlanma: 02.02.2009 - 14:19
Abone Ol google-news

İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek adına dün İP'den yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın Davos'u terketmesi değerlendirildi. Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir başbakanın, uluslararası bir toplantıda azarlanmadığı, aşağılanmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"O itilen, kakılan kimse, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı değil, ABD BOP'unun eşbaşkanıdır. Hal böyle olunca, panel yöneticisi de ona BOP Eşbaşkanı'na yapılacak muameleyi reva görmüştür. Erdoğan'a kimse başbakan diye bakmıyor. Başbakansız kalan bir millet, BOP eşbaşkanının aşağılandıktan sonraki o öfkesinde bir teselli buluyor. Ortada bir kahramanlık yok; her an süpürülebileceği öngörülen bir BOP eşbaşkanının, kontrolsüz tepkisi var. Perez bilmiyor mu, yanına oturtulan Erdoğan BOP eşbaşkanı. Perez bilmiyor mu, Erdoğan'ın boynunda Yahudi JİNSA Örgütü'nden aldığı cesaret madalyası var. O madalyanın kurdelesi, Erdoğan'ın boynuna dolanmış bir esaret zinciri değil mi? O itiş kakışların dik duruş sayılması ise milli facia. Erdoğan, Davos'ta 'deliğe süpürüldüğünü' gördü. Türkiye halkı kendisine, 'deliğe süpürülen adam' değil, bir başbakan bulmak zorunda. Türkiye yönetilmiyor, sürükleniyor"
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler