Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Denetçiye ücret' başlığıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ortağı olduğu şirketlerde belediye müfettişleri ve Maliye Teftiş Kurulu Başkanı'nı görevlendirdikleri ve bu şirketlerden ücret aldıklarını manşetinden okuyucularına duyurdu. Birgün Gazetesi ise başlığına 'AKP ile medrese üniversiteye doğru' yazdı.

Yayınlanma: 03.02.2009 - 07:29
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Denetçiye ücret


Sayıştay’ın Ankara Anakent Belediyesi’nde yaptığı denetimlere ilişkin sorguda ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Sayıştay, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ortağı olduğu bazı şirketlerde belediye müfettişlerinin ve Maliye Teftiş Kurulu Başkanı’nın görevlendirildiği ve bu görev karşılığında söz konusu şirketlerden yıllık ücret aldıkları”nı saptadı.


HÜRRİYET

Reis'in çantası Arnavut Sami'de


Ergenekon Davası'nın tutuklu sanıklarından Arnavut lakaplı Sami Hoştan, Reis dedikleri Abdullah Çatlı'nın 1996'daki kazadan sonra kayıp olan çantasının kendisinde olduğunu söyledi.


MİLLİYET

Çatlı'nın çantası bende


Sami Hoştan, Susurluk kazasından sonra içindeki çok önemli belgelerle kaybolduğu iddia edilen Abdullah Çatlı'ya ait çantayı kendisinin aldığını söyledi. Hoştan'a göre çantada belge yoktu.


RADİKAL

Kriz hissettiriyor


Krizin kötü alametleri giderek artıyor. Ocakta ihracat 7 milyar dolarda kaldı. Eski 'şampiyon' otomotivdeki düşüş yüzde 53 düzeyine yükseldi.
 

AKŞAM

Askere facebook yasak


TSK, gizli servisler ve terör örgütlerinin istihbarat faaliyetine karşı sanal alemde tedbir aldı. Subayların facebook'ta kimlik, fotoğraf ve rütbesini yayınlaması yasaklandı.

 

POSTA

'Can'ları gitti


Sakarya'da viraja hızlı giren tavuk yemi yüklü kamyon midibüsün üzerine devrildi. Kazada ölen 5 kişiden 4'ü kardeşti. Anne Hatice Doğan, bütün çocuklarını bu kazada kaybetti. Yaralı kurtulan annenin, kamyonun, midibüsün üstüne devrileceğini anlayınca çocuklarını korumak için üzerlerine kapandığı ortaya çıktı.


VATAN

Ortadoğu'da kahraman oldu


Gazze, İran, Suriye, Ürdün ve Sudan sokaklarında halk her gün Erdoğan'a ve Türkiye'ye sevgi gösterilerinde bulunuyor. Tahran Belediyesi de dün Erdoğan'ı "fahri hemşehri" ilan etti.


BİRGÜN

AKP ile medrese üniversiteye doğru


Hükümet 'icraatları' sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın genelgesine göre, okul tanıtımlarında içki içen üniversiteliye disiplin cezası geliyor.AKP'ye yakın Rektör Yunus Söylet ise türbana yeşil ışık yaktı.



SABAH

Dört canı birden gitti


Bir anne için ölümden beter facia... Tankerin çarptığı midibüste 4 çocuğu da öldü. Kendisi yavrularına sarılmış bir halde, yaralı kurtarıldı...
 

TERCÜMAN

'Sır çanta bende ama içi boş'


Sami Hoştan, dünkü duruşmada Çatlı'ya ait sır çantanın kendisinde olduğunu söyledi. Hakim Şengün'ün sorusu üzerine, "Çanta boş" dedi.
 

YENİ ŞAFAK

Çatlı'nın çantasını Meral götürdü

Garih suikastının faili Yener Yermez'in itirafları üzerine harekete geçen polis 'gizemli kadın' Meral'in peşine düştü. Çok iyi Türkçe konuşan Meral'in, Çatlı'nın kaybolan çantasını Almanya'da önemli bir ise teslim ettiği ihtimalini araştırıyor.


ZAMAN

Türkiye Batı'dan kopmuyor sadece kendisi oluyor


Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'i eleştirmesinin ardından, 'Türkiye Batı'dan kopuyor' yorumlarına Batı'dan tezkip geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler