Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, ODTÜ'de Başbakan Erdoğan'a yönelik protesto gösterisinde çıkan olayların ardından Hopa'da olduğu gibi terörle mücadele polislerinin, savcılığın talimatı üzerine çok sayıda adrese baskın düzenlemesini manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 22.12.2012 - 07:29
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

İleri demokrasi öğrenci avında


ODTÜ’de Başbakan Erdoğan’a yönelik protesto gösterisinde çıkan olayların ardından Hopa’da olduğu gibi terörle mücadele polisleri, savcılığın talimatı üzerine çok sayıda adrese baskın düzenledi. ODTÜ’deki polis şiddeti sorgulanması gerekirken 12 öğrenci gözaltına alındı. Polisin elinde 50 kişilik liste olduğu belirtildi. Avukatlar, öğrenciler ile görüştürülmedi.


HÜRRİYET

Colorado'da kandil provası


Hürriyet, 15 seçkin Türk komandosunun 10-28 Eylül tarihleri arasında Colorado'da Amerikalı Yeşil Bereliler'le gerçekleştirdiği ortak tatbikatın görüntülerine ulaştı.


MİLLİYET

Evimin altından dinleme cihazı çıktı


Devletin kurumlarında yanlış alışkanlıklar olduğunu söyleyen Erdoğan "Dinleme tamamen kazınmış değil. Ben de dahil dinleme bitmedi. Evimin altındaki ofisimde ilgili birimler bulup çıkardı" dedi.


VATAN

O gebeliğe kürtaj izni


Aile Bakanı Şahin devreye girdi. Van'da tecavüz mağduru genç kadının 12'nci haftadaki gebeliği sonlandırılacak.


RADİKAL

Böylesini görmedik


Başbakan Erdoğan'ın ziyareti sırasında polisin sert müdahalesiyle karşılaşan ODTÜ Rektörü Ahmet Acar tepkili.


AKŞAM

Beni de vurdun kızım


Amine Acar, üç yıldır kayıp olan kızından 10 gün önce haber aldı. Televizyondaki ses, Nurgül'ün polis katili olduğunu söylüyordu. İnanmadı, şoka girdi. Akşam o anneye kulak verdi. İşte, babasın büyüyen kızının başkalarını yetim bırakmasına isyan eden bir kadının dramı.


SÖZCÜ

Asıl kıyamet yılbaşında kopacak


Vatandaş 1 Ocak 2013'ten itibaren vergi zamları ile çarpılacak... Emlak, otomobil, sigara ve çevre vergileri cep yakacak. Trafik cezaları ağırlaşacak.

 

AYDINLIK

Cemaatin güneydoğu faaliyetleri

Genelkurmay'ın bilgi notunda Fethullah Gülen cemaatinin 2005'te Güneydoğu'yu önceliğe aldığı; Nakşiler, Barzaniciler ve PKK ile arasında güç savaşı yaşandığı belirtiliyor.

 

HABERTÜRK

Annenin soyadı zaferi

Mahkeme, babanın ilgilenmediği iki çocuğa annenin soyadını verdi.

 

SABAH

'Küfe bizim sırtımızda'

Erdoğan: Kuvvetler ayrılığı prensibini en güçlü savunan partinin lideriyim. Kimse eğip büküp sağa-sola çekmesin, ben o sözümle yargının yetki ihlalini kastettim...

 

POSTA

İşgüzarlık

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer dün Amasya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin yeni binasının temel atma törenine katıldı. Yağmur altındaki törende öğrencilerden ön sırada olanlara beyaz kıyafetleri görünsün, düzen bozulmasın diye ceket, palto giydirilmemişti!

 

BİRGÜN

Cop, gaz ve panzere karşı koyma rehberi

Hak protestolarını bastırmak için polislere cop, gaz, panzer yetmedi, 'tavşan feneri' ve diğer teknik araçlar da yolda.


YENİ ŞAFAK

Suriye için bir ekmek

Suriye'deki iç savaştan kaçan 150 bin sığınmacıya kucak açan Türk halkı, bombaların yerle bir ettiği şehirlerde yaşam mücadelesi veren kardeşlerine de yardım eli uzattı.

 

ZAMAN

Derin yapı temizlenmedi

Kuvvetler ayrılığına değil, yetki ihlaline karşıyız. İran Genelkurmay Başkanı saçmalıyor. Uludere'de çıkacak neticeye göre özür dilerim. Tedbirlere rağmen ben de dinleniyorum. Yüce Divan'ın kararı Ergenekon için emsal olmaz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler