ÖzdemirAsaf'ın Gayriresmi Portresi

Yapı Kredi Kültür Merkezi "Beyoğlu Edebiyat Matineleri"kapsamındaki edebiyat söyleşilerine "ÖzdemirAsaf’ın Gayriresmi Portresi" ile devam ediyor.

Yayınlanma: 22.12.2012 - 21:50
Abone Ol google-news

Yapı Kredi Kültür Merkezi, “Beyoğlu Edebiyat Matineleri” adlı edebiyat söyleşileri her ay gazeteci-yazar Sibel Oral ve Elif Tanrıyar  tarafından gerçekleştiriliyor.  Amin Maalouf’tan, Janet Frame’e, Mehmet Erte’den Ian McEwan’a kadar edebiyat dünyasından yerli ve yabancı pek çok ismi üzerine yapılan söyleşilerin konusu bu kez  şiirleriyle ÖzdemirAsaf’. Söyleşide, geçtiğimiz aylarda Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan “Sen Bana Bakma, Ben Senin Baktığın Yerde Olurum/ Kendi Sesinden Şiirler” üzerinde de durulacak.

Söyleşi, 26 Aralık Çarşamba günü, saat 18.30’da, Koç Üniversitesi’nin İstiklâl Caddesi’ndeki ANAMED binasında (Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi) gerçekleşecek.

Söyleşide Özdemir Asaf’ın kızı Seda Arun da konuşmacı olarak yer alacak ve Özdemir Asaf’ın özel hayatından edebiyatına yansımış çok özel anları ve anılarını okurlarıyla paylaşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler