Sendika başkanı hurdalığa atandı

Emniyet çalışanlarının sendikal örgütü olarak kurulan ancak kuruluş dilekçesinin kabul edilmemesi ve soruşturmayla karşılaşan Emniyet-Sen'in Genel Başkanı İrfan Çelik'e yönelik baskılar yeni boyut kazandı.

Yayınlanma: 24.12.2012 - 09:28
Abone Ol google-news

Çalıştığı kentte görev yeri değiştirilen Emniyet-Sen Başkanı kent merkezine kilometrelerce uzaktaki araç hurdalığının bulunduğu yere nöbetçi olarak atandı.

Emniyet-Sen’den yapılan açıklamada İrfan Çelik’e görev yaptığı kentin uzak bir bölesindeki hurdalıkta gündüz 11 saat, gece 13 saat tek başına nöbet tutturulduğu, işe gidişinin yaklaşık 1 saat sürdüğü, yeme-içme gibi ihtiyaçlarını gidermekte zorlandığı belirtildi.

Uygulamanın sadece Çelik’e yönelik olduğuna dikkat çekilen açıklamada “Kamuoyuna soruyoruz, bu kadar mobbing nedendir? Yoksa Emniyet-Sen ile ilgili kanuni yönden bir şey yapamayan yetkililer artık yıldırma yoluna mı gidiyorlar? Herkesi bu mobbinge karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bugün başkanımıza yapılan bu haksız uygulamalar yarın bizlere de yapılabilir. Ama artık bu tür çağdışı uygulamalardan korkmuyoruz, çekinmiyoruz ve hakkımızı mahkemelerde arayacağız. Başkanımıza yapılan bu uygulamayı ve olayın kahramanlarını kınıyoruz” denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler