Özdil: Erdoğan keşke bira içseydi

Gazeteci yazar Yılmaz Özdil, Genç Bakış'ta yine gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı. Özdil, 'keşke, Tayyip Erdoğan bir bira içseydi' dedi.

Yayınlanma: 27.12.2012 - 08:09
Abone Ol google-news

Kanal D'de Abbas Güçlü'nün sunduğu Genç Bakış, İstanbul Özyeğin Üniversitesi'nden yapılan canlı yayında Hürriyet gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil'i ağırladı.



 

Programda bir öğrencinin "hükümet muhalifi bir çok gazeteci ya hapse girdi ya da işinden oldu, ama siz hala işinize devam ediyorsunuz?" sorusuna "AKP'den para aldım" diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

'Erdoğan keşke bira içseydi'


Özdil, hükümetin sosyal alandaki yasaklar konusunda ileri gitmesini ilginç bir dille yorumladı. Özdil, Türkiye'yi yönetenlerin gençliğini yaşamadığını, o yüzden gençliğin yaşadıklarını anlayamadıklarını söyledi. Özdil "Eleştirmeden, üzülerek söylüyorum; Tayyip Erdoğan bir bira içseydi, bugün Türkiye çok daha iyi bir durumdaydı" dedi.


Yeşilay'dan kınama bekleniyor

Bilindiği gibi Başbakan Erdoğan'ın ODTÜ ziyaretinde öğrenciler tarafından protesto edilmesi ülke genelinde onlarca üniversite tarafından kınanmıştı.Bu sözlerin ardından Yeşilay Cemiyeti'nin ve bütün şubelerinin basın açıklamaları yaparak Yılmaz Özdil'i kınaması bekleniyor.  (www.focushaber.com)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler