Zeynep bebek GATA'da

Datça'da meydana gelen trafik kazasında anne ve babasını kaybeden, olaydan 25 saat sonra yaralı olarak bulunan 1 yaşındaki Zeynep Birdane'nin Gülhane Askeri Tıp Akademisindeki (GATA) tedavisi sürüyor.

Yayınlanma: 27.12.2012 - 20:40
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, GATA'da bölüm başkanlarından oluşan heyet tarafından tetkik ve kontrolleri yapılan Zeynep bebeğin sağlık durumu iyi. Geceyi uyuyarak geçiren Zeynep bebeğin ciddi bir sorunu bulunmuyor.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in eşi Kamuran Özel, GATA'da tedavisi devam eden Zeynep bebeği ziyaret etti. Doktorlardan bebeğin genel sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Özel'in ziyareti bir saat sürdü. Ziyaret sırasında yakınlarına taziyelerini de ileten Özel, bebekle yakından ilgilendi ve çeşitli hediyeler verdi.

Bu arada Zeynep bebeğe refakat eden akrabalarının GATA'daki misafirhanede kendileri için ayrılan bölümde kaldığı öğrenildi.

Marmaris-Datça karayolunun 35. kilometresindeki Balıkaşıran mevkisinde, astsubay Ahmet Murat Birdane'nin kullandığı otomobil yaklaşık 100 metrelik uçuruma devrilmiş, kazada astsubay ve eşi hayatını kaybederken, 1 yaşındaki kızları Zeynep olaydan yaklaşık 25 saat sonra jandarma ve sağlık ekiplerince sağ olarak bulunmuştu.

Zeynep bebek, kazadan sonra kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in talimatıyla askeri ambulans uçakla GATA'ya getirilerek tedavi altına alınmıştı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler