'AK Parti'nin terör konusundaki yaklaşımı ikiyüzlüdür'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AKP'nin terör konusundaki yaklaşımının iki yüzlü olduğunu savundu.

Yayınlanma: 29.12.2012 - 14:05
Abone Ol google-news

 MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, katıldığı bir televizyon programında, bölücü örgütün elebaşıyla görüşüldüğü yönünde ifadeler kullandığını belirtti.

AKP'nin terör konusundaki yaklaşımının iki yüzlü olduğunu savunan Yalçın, şu iddialarda bulundu:

''İktidar partisinin PKK'nın temsilcilerini muhatap almadığına dair açıklamalarının göstermelik olduğu ortaya çıkmış, takke düşüp kel görünmüştür. Demokrasinin nimetlerinden faydalanarak parlamentoya sızan kravatlı ve mazbatalı PKK temsilcilerinin dokunulmazlığını kaldıracakmış gibi görünen AKP'nin girişimlerinin koca bir blöf olduğu anlaşılmıştır.''

AKP liderinin, teröre evlatlarını şehit veren Türk milletinin haklarını savunmak yerine kanlı örgütün elebaşını muhatap almayı tercih ettiğini öne süren Yalçın, Başbakan Erdoğan'ın bölücü örgütün taleplerine meşruiyet kazandırmak için düğmeye bastığını iddia etti.
Türkiye'nin yeni bir yıla, ''AK Parti iktidarının terörizme verdiği desteğin yol açtığı güvensiz ve gergin ortamda girdiğini'' ileri süren Yalçın, iktidarın sürekli gündem değiştirerek memleketin en önemli sorunlarını unutturmaya uğraştığını savundu.

AKP'nin terörle mücadele konusundaki tavrını eleştiren Yalçın, Başbakan Erdoğan'ın milletin kendisine verdiği yetkiyi kötüye kullanarak suç işlediğini iddia etti. Yalçın,


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon