Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet ülke genelindeki hava kirliliğinin 79 ilde olduğunu fakat İstanbul, Ankara ve İzmir'de yoğunlaştığını manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 31.12.2012 - 07:37
Abone Ol google-news

 CUMHURİYET

Türkiye kirlendi

Türkiye’nin çevre kirliliği haritası, kalitesiz kömür dağıtımının neden olduğu vahim tabloyu bir kez daha ortaya koydu. 33 ilde birincil öncelikli çevre sorunu hava kirliliği. 81 ilden yalnızca iki tanesinde hava kirliliği yaşanmıyor.


HÜRRİYET

Masada takvim var

imralıyla yürütülen ve ana gündem maddesi PKK'nin silah bırakması olan temaslarda bir takvim belirlendi. Hedef, 2013 yılının ilk aylarında kamuoyu karşısına bir çözüm bildirisiyle çıkmak.

 

MİLLİYET

MİT raporunundaki çiller örgütü

Erbakan'ın talimatıyla hazrılanan 1996 tarihli raporda, CIA ve MOSSAD'la bağlantılı olduğu öne sürülen 700 üyeli Çiller Örgütü'nün şeması var

 

VATAN

Zengin vergisi nasıl artacak ?

Maliye Bakanı Mehmet açıkladı: Kişilerin tüm geliri havuzda toplanacak belirlenecek limitleri aşanların faiz ve kire gibi gelirlerinden de ek vergi alınacak.


SÖZCÜ

Yılın kazanan ve yılın kaybedeni

Son 10 yılda olduğu gibi, 2012 yılında da iktadar ve yandaşları "Güç" kazandı, gülen taraf oldu. Son 10 yılda olduğu gibi, 2012 yılında da vatandaş dert küpüydü Hiç gülmedi, ağlayan taraf oldu.

 

RADİKAL

Bakın yine yıkıyoruz!

Fatih'teki tarihiTürk Mahallesi'nde yargı kararına rağmen yıkım sürüyor. Firmanın sahibi bir de muhabirlerimize saldırdı.

 

HABERTÜRK

Yasağı Yendi

Arap kökenli milletvekili Hanin Zoabi'ye seçim yasağını Yüksek Mahkeme kaldırdı.

 

AKŞAM

Bankalara posta koydu

172 yıllıkPTT, son 8 yıldaki atağıyla dijital çağa da damga vurdu. Mektup-Jeton devri bitince pes etmeyen şirket, baknacılığa yatırım yaptı. O şimdi Türkiye'nin 4500 noktasında hizmet veren dev bir kamu bankası...

 

SABAH

Töre cinayeti gibi intihar

Başka birine aşıl olan Aycan'ı kaçırıp evliliğe zorlayan enişte ile oğlu, intihara sebep olma suçundan tutuklandı.

 

AYDINLIK

Maya tuttu

2012'de millet sözü aldı. meydanlara aktı, kızılca kıyamet koptu. Atatürk'te birleştik, barikatı ezdik, duvarları yıkamaya yemin ettik.

 

BİRGÜN

Bir Öğün 76 kuruş

DİSK yapılan son zamla birlikte 774 liraya ulaşan asgari ücretle nasıl geçinebileceğini araştırdı: Ücretlinin bir öğün için ayırabileceği para en fazla 76 kuruş. Semt pazarındaki yurttaşlar dertli: Geçinemiyoruz.

 

ZAMAN

Paravan şirketler üzerinden sigorta vurgunu

SGK denetmenleri, Diyarbakır’da büyük bir sahte sigorta şebekesini ortaya çıkardı. Bir yıldır yapılan takip sonucu 106 paravan şirket üzerinden 6 bin 500 kişinin sahte sigortalı yapıldığı, devletten sağlık yardımı aldıkları ve bazılarının emekli olduğu belirlendi. Bu kişilerin sigortalarıyla birlikte 50 kişinin emekliliği iptal edildi. Böylece devletin 8,5 milyon lira zarar etmesi engellendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler