Burçlara göre Sevgililer Günü

Sevgililer günü yaklaştığında tüm sevenlerin içi kıpır kıpır olur. Özellikle kadınların çok daha fazla önemsedikleri bu günü özel kılmak için erkekler de artık çaba harcar oldu.

Yayınlanma: 09.02.2013 - 15:21
Abone Ol google-news

Eğer ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız 14 Şubat Sevgililer Günü aranızdaki uzaklığı veya soğukluğu çözmek için harika bir fırsat olabilir. Sevgilinize/eşinize sevgililer gününü simgeleyen bir hediye alın, Çünkü bugün aşkın doğum günü! Yalnızsanız da kutlayın!

Koç burcu sevgiliye

14 Şubat Sevgililer Gününü mutlaka baş başa geçirin, *Sevgiliniz/eşiniz için hediye seçerken onun zevklerini göz önünde bulundurun, Ona kendini daima genç ve enerjik hissettirecek eşyalar alabilirsiniz. Koç burcunun zevklerinin abartılı olduğunu bilmelisiniz. Canlı renkleri seven Koç kadını için kırmızı, iç çamaşırı, şık bir eşarp, kolye, yüzük, saç şekillendirme seti, manikür seti de uygun armağan alternatifleridir. Özgürlüğüne düşkün Koç erkeklerine ise Sporla uğraşanlar için spor malzemeleri, tıraş makinesi, spor ayakkabı ve Kırmızı kazağa hayır diyemezler. En pahalı hediyeyi almak bir kıstas sayılamaz ama bakışların ve davranışların niteliğini, o gün daha kolay karşılaştırırız. 

 

Boğa burcu sevgiliye

Huzurlu, sakin, alışkanlıklarına bağlı Boğaları memnun etmek zordur. Hediye almakta zorlanılacak burçlardan biri oldukları için hediye çeki uygun bir alternatiftir. Boğa kadınları için parfüm, tek taş yüzük. Kolye, tercih edilebilir. Boğa erkekleri için Kahve makinesi, deri cüzdan ve çanta ve Aşk Notları: Sevgililer gününden önce hazırlayacağınız çeşitli aşk notlarını gün boyunca kullanacağı eşyalarının içine yerleştirebilirsiniz. İş yerine gittiğinde çantasından, cebinden, bilgisayarının içinden, cüzdanından çıkacak küçük aşk sözleri gün boyunca sizi özlemesini sağlayacaktır. Ona verebileceğiniz en büyük hediyenin sevginiz ve ilginiz olduğunu aklınızda tutun.

 

İkizler burcu sevgiliye

Meraklı, değişken ruhlu, zeki, sosyal ilişkileri kuvvetli, her türlü yeniliğe açık olan İkizlere hediye almakta zorlanmayacaksınız. Sosyal ilişkileri kuvvetli ikizler kadınına kitaplar; cep telefonu, küpe ve kolye, Bir demet çiçeğin büyüsü uygun hediyeler olabilir. Zeki İkizler erkeği içinse zeka oyunları, satranç ve tavla takımı, maket arabalar, spor bir süveter ya da gömlek, kemer hediye etmek onları çok mutlu edecektir. Farklı sürprizler yapmak istiyorsanız burcuna göre özel bir kokteyl düşünebilirsiniz... Unutmayın Sevgilinize en özel hediye sizsiniz.

 

Yengeç burcu sevgiliye

Yaratıcı, sadık, duygusal, Yengeç burçlarını memnun etmek istiyorsanız eviyle ilgili şık hediyeler satın alabilirsiniz. Hassas Yengeç kadını için Aşk Leyla Mecnun aşkına eşittir. romantik şamdan ve abajurlar, iç çamaşırları, parfüm, şık bir kol saati, bir buket gül, inci kolye, yemek yapmayı sevdikleri için mutfak gereçleri onları şımartmaya yetecektir. Sevdiklerine ve evine düşkün olan Yengeç erkekleri içinse; ikinizin resmini koyabileceği şık bir çerçeve, cep telefonu , , gözlük tercih edebilirsiniz. Yanlızsanız Gözünüzü dört açın dikkatini çekmek için çabalayın. Yeni aşk kapıda!

 

Aslan burcu sevgiliye

Kendine güvenen yapısıyla dikkat çeken, lükse ve kaliteye düşkün Aslan burçları alacağınız hediyelerinde kaliteli ve gösterişli olmasına dikkat edin. Her şeyin en iyisini isteyen aslan kadını için tek taş yüzük, altın broş, kol saati, deri çanta, orkide çiçeği, kristal aksesuarlar; rahatına ve lükse düşkün Aslan erkeği içinse deri tavla ve satranç takımı, puro ve sigara aksesuarları, kül tablası, şık kol düğmeleri, kol saati onlar için seçebileceğiniz hediyeler arasında. Arkasından şık ve eğlenceli bir mekâna gidebilirsiniz.

 

Başak burcu sevgiliye

Titiz, kuralcı, düzenli, duygularından çok mantıklarıyla hareket eden Başaklar için seçeceğiniz hediyelerin kalıcı olmasına dikkat edin. her şeyi sevdiremeyeceğiniz için hediye çeki her iki cins içinde hediye edilebilir. Fiziksel sağlığına düşkün başak kadınları için cilt bakım ve temizlik ürünleri, çiçek kokulu parfüm, ayrıca antika eşyalar ve aşk mesajları onlara çok cazip gelebilir. Başak erkekleri içinse Baş başa çıkabileceğiniz kısa bir tatil kişisel gelişimine yönelik kitaplar, Cüzdanlı iPhone kılıfı masa lambaları, tablolar uygun hediye alternatifleridir. 14 Şubat Sevgililer Günü Kendi hayatınızla ve ne yaptığınızla/yapmadığınızla/yapamadığınızla ilgilenin.

 

Terazi burcu sevgiliye

Uyumlu, estetik duyarlılığı gelişmiş zarif Terazilere alınacak hediyelerin zarif olmasına özen göstermeli. Güzelliğine düşkün Terazi kadınlarına Ev kıyafeti olarak saten pijamalar, gecelik takımlar ve bunlara uyum sağlayan çamaşır takımları, şık bir tek taş, gümüş takılar, bakım kremleri, saç bakım setleri, epilasyon aleti, porselen takımları, onlar için ideal seçimler olacaktır. Sosyal yaşamı hareketli, müzik dinlemeyi seven Terazi erkeğine cep bilgisayarı, müzik seti, orijinal tablolar, *Parfüm, Bornoz, antika eşyalar satın alabilirsiniz. Romantik gecede Sevgililer Günü’nü doyasıya eğlenerek yaşayın.

Akrep burcu sevgiliye

Bir mekâna girdiğinde bakışları üzerine çeviren bir cazibeye sahiptiler. Kolay kolay kimsenin almaya cesaret edemeyeceği koleksiyon parçaları onların ilk seçtikleri arasındadır. Tutkulu, derin duyguların kişisi olan Akrep burçlarına sevginizi ifade edebilecek özenle düşünülmüş hediyeler tercih etmelisiniz. Gizemli akrep kadınlarına kırmızı-siyah renklerinde iç çamaşırları, altın - pırlanta yüzük ve kolye, ipek eşarp, şal, büyük mumlar tercih edilebilir. Odasına düşkün Akrep erkekleri içinse masa saati, gece lambası, bilgisayar, deri bir kemer, , Kol düğmesi, avcılığa düşkün olduklarından balık oltalarını hediye etmek Akrep erkeklerinin oldukça hoşuna gidecektir.

Yay burcu sevgiliye

Eğer ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız Seneler çok çabuk geçerken ilişkiler anlamında yerinizde saydığınızı düşünüyor olabilirsiniz 14 Şubat Sevgililer Günü aranızdaki uzaklığı veya soğukluğu çözmek için harika bir fırsat olabilir. Fantezileri zengin olan Yay kadını, iyi bir iç giyim, parfümler, hayvanları çok sevdikleri için minik bir kedi ya da köpek yavrusu veya hayvanlarla ilgili aksesuarlar çok mutlu edecektir. Hareketli ve atletik yay erkeklerine ise tuttuğu takımın aksesuarları, Bisiklet, seyahat çantası, spor ayakkabı ve kıyafetleri, bilgisayar, aşkınızın fotoğrafları hayır dememeye yönlendirir.

 

Oğlak burcu sevgiliye

Bu günü özel kılmak için erkekler de artık çaba harcar oldu. Sorumluluk sahibi, ciddi, sadık, disiplinli, ağırbaşlı Ve kuralcı Oğlaklar için kullanışlı hediyeler seçmekte fayda var. Oğlaklara hediye seçmekte zorlanırsanız hediye çeki imdadınıza yetişecektir. Minyon hatlara sahip olan Oğlak kadınının doğal bir zarafeti vardır. Giydiğini iyi taşır. Oğlak kadını için şık takımlar, kristaller, altın ya da pırlanta tek taş yüzük, kolye, klasik kitaplar, foto albümü, kaşmir bluz tercih etmelisiniz. Geçmişe önem veren Oğlak erkeğine antika eşyalar, Tuttuğu takımın eşofmanı, klasik müzik CD'leri, deri cüzdan, deri çanta, satranç takımı, zamana çok önem verdikleri için kol saati ilgilerini çekecektir.
 

Kova burcu sevgiliye

Bağımsız, entelektüel, zeki, sıra dışı fikirleri ve yaşamlarıyla dikkate çeken Kovalar için farklı diyebileceği hediyeler bulmalısınız. Son derece modern olan kova kadını Değişikliklere açık olduğu için özgün ve orijinal parçalardan hoşlanır. Uçak bileti, fotoğraf makinesi, kahve ve çay tüketmeyi çok sevdiklerinden çay ve kahve makineleri, elektrikli su ısıtıcısı tarzındaki hediyeleri tercih etmelisiniz. Zekâlarını zorlamaya bayılan Kova erkeklerine ise Ofisine Giden Bir Sürpriz Yapın. Sevgililer gününde çalıştığı yere gelen bir armağan herkesi mutlu eder. İş arkadaşlarının gözünde birisi tarafından aşık olunan kişi olarak görünmek ruhunu oldukça okşayacaktır. Elbette bunu onun karakteri, tarzı ve iş ortamını göz önünde bulundurarak yapmalısınız. en iyi hediye,

 

Balık burcu sevgiliye

Düşler burcunun insanıdır; iç dünyası çok renklidir. Onun için önemli olan aşktır! Duygusal, romantik, duyarlı, sezgileri güçlü Balıklara çekildiğiniz resimler ve aldığınız ses kayıtlarını, bilgisayar ortamında slâyt programları vasıtasıyla çok güzel bir video haline getirebilir, resim geçişlerine romantik yazılar serpiştirerek ve arka fona çok güzel bir müzik koyarak, sevgilinize sevgililer gününde verebileceğiniz çok romantik bir hediye olabilir, Değerli taşlara, mücevherlere düşkündür. Saten, kadife, ipek, deri gibi kumaşlarla kendini mutlu hisseder. Balık erkekleri için ise sevdiği grubun ya da solistin müzik albümleri, traş makinesi, saat, gömlek, vb, Yine kısa yerlere seyahatlerle Aşkın en parlak dönemine girebilirsiniz. İkinize mutlu etmeye yetecektir.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler