Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Delil sayılmayan belge için 7 ay yattı' başlığıyla Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un tahliyesinden sonra yapılan açıklamayı manşetine taşıdı. Milliyet Gazetesi ise ilk sayfasına 'YSK 'seçim rüşveti' dedi' diyerek Tunceli'de yapılan beyaz eşya yardımıyla ilgili YSK kararını okuyucularına duyurdu.

Yayınlanma: 08.02.2009 - 07:29
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Delil sayılmayan belge için 7 ay yattı


Ergenekon soruşturması kapsamında 1 Temmuz’da evinde yapılan aramada Ergenekon yapılanmasına ilişkin kitap fotokopisinin bulunmasının ardından tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon hakkında tahliye kararını veren İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, ele geçirilen Ergenekon belgesinin gizliliğinin olmadığına dikkat çekti.


HÜRRİYET

Çocuklara yardımcı oldum


Başbakan'ın oğlu ile gelininin de ortak olduğu Atagold şirketinin kurucusu Cihan Kamer, "Başbakan ile dostsak, çocuklarına yardımcı olmamda ne sakınca var" dedi.
 

 

MİLLİYET

YSK 'seçim rüşveti' dedi


Tunceli'de valiliğin yaptığı beyaz eşya ve mobilya dağıtımını görüşen Yüksek Seçim Kurulu, bu yardımın "seçmen oyunu etkilemeye yönelik" olduğuna karar verdi. YSK, savcılığa suç duyurusunda da bulunacak.

 

RADİKAL

Tahliyede ilginç gerekçe


Gerekçeden: Şüphelide bulunan ve Ergenekon yapılanmasını gösteren belge, kamuya mal olmuş ve suç unsuru içermiyor. Telefon görüşmeleri örgüt bağını göstermiyor. Örgüt eylemleriyle şüphelinin bağı yok.
 

 

AKŞAM

Gökçek'in Ankara-gücü


Kıran kırana seçim yarışında Gökçek hamlesi. AKP'li Başkan, 50 bin taraftarı olan krizdeki Ankaragücü'nü Ankaraspor ile birleştirip tribünleri kazanma peşinde.
 

 

POSTA

Ah bir de su olsa


Tunceli Valiliği'nin yerel seçim öncesi yoksul ailelere dağıttığı eşyaların büyük bölümü işe yaramayacak. Çünkü valilik suyu olmayan mezralara çamaşır makinesi dağıttı. Makineyi alıp ambalajını bile açmadan ahırlarına koyan aileler "Biz elimizi yüzümüzü bile taşıma suyla yıkıyoruz. Bu makineyi neyle çalıştıracağız?" diyor.
 

 

VATAN

Sadece kirası 870 bin euro


Erdoğan'ın oğlu ve gelininin yüzde 50 ortak olduğu şirket, Atatürk Havalimanı'nda işlettiği mağaza için geçen yıl 870 bin euro kira ödedi.



BİRGÜN

'Bin operasyon' mağduru Ankara'ya


Mehmet Ağar yarın Ankara'da hâkim önüne çıkıyor. Başta 1995 yılında gözaltında katledilen Hasan Ocak'ın ailesi olmak üzere birçok kayıp yakını mahkeme önünde olacak.

 

SABAH

'Yoksa geri mi alacaklar'


Tunceli'deki beyaz eşya yardımıyla ilgili tartışmalar aileleri tedirgin etti: Bunları şimdi geri mi alacaklar?

 

TERCÜMAN

Ölüm getiren fıkra gibi 2 olay


Şanlıurfa'da kafasından vurulan genç, sedyeden düşürülünce öldü. Sakarya'lı kalp hastası yaşlı da ambulans şoförü namaza gidince canından oldu.

 

YENİ ŞAFAK

Fabrikatör mesai yaptı


Spekülatif haberlerle kamuoyunu yanıltmaktan Ergenekon iddianamesine 'Fabrikatör' sıfatıyla giren Doğu Perinçek'in ekibi, doğru ve yanlış bilgilerin içiçe olduğu 'karma' bir Ergenekon şeması üretti.
 

 

ZAMAN

'Biz kurtulduk ama canımızın yarısı Gazze'de kaldı'


Kızılay'ın İstanbul'a yerleştirdiği Filistinliler, haftalar sonra ilk kez karınlarını doyurabildiklerini söylüyor. Şimdi en büyük endişeleri geride kalan yakınları.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler