Alexei Volodin, 15 Şubat'ta sahne alacak

Rus piyanist Alexei Volodin, ''İstanbul Resitalleri'' kapsamında 15 Şubat'ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed'de sahne alacak.

Yayınlanma: 14.02.2013 - 10:03
Abone Ol google-news

Kendine has bir stile sahip Volodin, konserde Schubert, Beethoven, Çaykovski, Wagner ve Kapustin'in eserlerini çalacak.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 21 Şubat'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda ''Doğa ve Aşk Adına'' isimli konser verecek.

Dünyanın en eski müzik kurumlarından Santa Cecilia Akademisi Korosu ile sahne alacak BİFO'ya, Avusturyalı Superar Çocuk Korosu ile Borusan Çocuk Korosu eşlik edecek.
Solistliğini soprano Monica Groop'un yapacağı konserde, Gustav Mahler'in ''doğaya övgü'' niteliğindeki ''3. Senfonisi'' seslendirilecek.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nın (İDSO) 15 Şubat'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki konserinde piyanist ve besteci Muhiddin Dürrüoğlu performans sergileyecek.
Şef Antonio Pirolli'nin yönetimindeki orkestra, Beethoven'in ''4 No'lu Sol Majör Piyano Konçertosu'' ile Çaykovski'nin ''Senfoni 5 No'lu'' eserlerini icra edecek.

İDSO, 21 Şubat'ta İstanbul Kültür Üniversitesi'nde de sahne alacak. Şef Antonio Pirollo'in yöneteceği orkestra, konserde çellist Alexander Hülshoff'a eşlik edecek.

Champs-Elysees Orkestrası, 20 Şubat'ta, İş Sanat Kültür Merkezi'nde konser verecek. Şef Philippe Herreweghe yönetiminde sahne alacak orkestra, kemanda Patricia Kopatchinskaja eşliğinde Beethoven'in ''Keman Konçertosu, Op. 61, Re Majör'' ile ''Senfoni No. 5, Op. 67, Do minör'' eserlerini seslendirecek.

Sahne sanatları

İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncuları, Küçük Sahne'de yarın, 16 ve 17 Şubat'ta ''Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni'', 19, 20, 21 Şubat'ta ''Düğün Şarkısı'', Küçükçekmece Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde yarın, 16 ve 17 Şubat'ta ''Antigone'', 21 Şubat'ta ''Inishmorelu Yüzbaşı'', Cevahir Salon 1'de yarın, 16, 17, 19, 20 ve 21 Şubat'ta ''Sidikli Kasabası'', Cevahir Salon 2'de yarın, 16 ve 17 Şubat'ta ''Çirkin'', 19, 20 ve 21 Şubat'ta ''Yağmur Durduğunda'', Üsküdar Tekel Sahnesi'nde yarın ve 16 Şubat'ta ''Troyalı Kadınlar'', Beykoz Ahmet Mithat Efendi Sahnesi'nde yarın, 16 ve 17 Şubat'ta '' Açıl Kafam Açıl'' oyunları sahneleyecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda yarın, 16 ve 17 Şubat'ta Ümraniye Sahnesi'nde ''Kabare'', Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde ''Meraklısı İçin Öyle bir Hikaye'', Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde ''Türkiye Kayası'', Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde ''Mutfak Söyleşiler'', Fatih Reşat Nuri Sahnesi'nde ''Yüzleşme'', Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde ''Büyünün Gözleri'' adlı oyunlar izlenebilecek.

Kumbaracı50'de yarın 16 ve 17 Şubat'ta ''Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi'' adlı oyun tiyatro severlerle buluşacak. Yarın, Halkalı Kültür Merkezi'nde ''Aşka 103 Adım'', Sefaköy Kültür Sanat Merkezi'nde ''Küçük Adam Ne Oldu Sana?'' ve Afife Jale Sahnesi'nde ''Islah Evi'' adlı oyunlar sahnelenecek.

Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 16 Şubat'ta ''1881'', aynı gün Trump Towers Mall'da ''Sivas 93'' adlı oyunlar sergilenecek.

Sergiler

Cam Atölyesi'nin ''Işık ve Cam 2'' adlı sergisi 19 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açılacak.
Camı hiçbir kalıp kullanmadan bir heykel gibi işleyerek eserler üreten, yalnızca Türkiye'de değil, yurt dışında da eserleriyle büyük beğeni toplayan Cam Atölyesi, yeni sergisini sanatseverlerin beğenisine sunacak. Sergi, 16 Mart'a kadar ziyarete açık kalacak.
Mozaik sanatçısı Banu Bilginer, performans ve heykel sanatçısı SunSook Ruh ile resim ve heykel sanatçısı InSoon Felch'in eserlerinden oluşan ''Mitual-İzation'' adlı sergi, 21 Şubat'tan itibaren Pera Sanat Galerisi'nde görülebilecek.

Çocuklar için

''Disney Live Mickey'nin Müzik Festivali'', 16 ve 17 Şubat'ta Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da çocuklarla buluşacak.

Koreografisi Madonna'nın koreografı tarafından yapılan ve dünyada izlenme rekorları kıran gösteride, Mickey Mouse ve dostları, izleyenleri, ışıltılı kostümler, hareketli ve yüksek enerjili şarkılarla dans ederek eğlendirecek.

Atlantis Sirki, yarın, 16, 17, 20 ve 21 Şubat'ta Florya Flyinn Alışveriş Merkezi'nde gösteri sunacak.

Akrobasi gösterileri, fanatik köpeklerin futbol şovu, nefes kesen köpek balıkları, akıllı foklar ve sevimli penguenler, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

''Oz Ülkesi'' adlı 2 perdeli müzikal çocuk oyunu 17 Şubat'ta TİM Fettah Aytaç Salonu'nda sergilenecek.

''Bir Yaz Masalı'' adlı müzikli çocuk oyunu, 16 ve 17 Şubat'ta Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda izlenebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler