İstanbul'a yıldız yağacak

İstanbul, önümüzdeki günlerde Barbadoslu yıldız Rihanna, Fransız DJ David Guette, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ve İskoç yıldız Mark Knopfler'ın da aralarında bulunduğu ünlüleri ağırlayacak.

Yayınlanma: 22.02.2013 - 09:16
Abone Ol google-news

İstanbullu müzikseverler, televizyon ekranlarında gördükleri dünyaca ünlü sanatçıları canlı izleme ve dinleme fırsatı bulacak. Bazı şanslı dinleyiciler ise ''hayallerinin yıldızları'' ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Şehrin farklı konser ve sosyal yaşam alanlarında performans ve şovlarını sergileyecek yıldız şarkıcılar, yüzbinlerce müziksevere hitap edecek.

Rock, pop ve R&B gibi müzik türlerinde birçok şarkının seslendirileceği konserlerde, İstanbullular gönüllerince eğlenecek. Yıldız şarkıcıların en iyi performanslarını sergilemeye çalışacakları ve binlerce müzikseverin katılacağı konserlere, çevre illerden de katılımların olması bekleniyor.

Depeche Mode


''Müziği yeniden tanımlayan grup'' olarak anılan Depeche Mode, Kuzey Amerika turnesine başlamadan önce 25 Avrupa ülkesinde 34 konser ile 1,5 milyondan fazla hayranına ulaşmayı planlıyor.

Grup, 7 Mayıs'ta başlayacağı ve Berlin Olimpiyat Stadı, Paris Stade de France, Moskova Locomotive Stadyumu ve Roma Olimpiyat Stadı gibi tarihi stadyumlarda sevenlerinin karşısına çıkacağı Avrupa turnesinde, 17 Mayıs'ta Küçükçiftlikpark'ta İstanbullu hayranları için sahne alacak.

Müzik listelerinde her zaman üst sıralara oynayan Depeche Mode, Avrupa turnesinde, ''Tour of the Universe'' turnesinin ardından ilk defa canlı gösterileriyle dinleyicilerinin karşısına çıkacak.

David Guetta


Dans müziği denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Fransız DJ David Guetta, 4 Mayıs'ta İstanbul'daki müzikseverler için sahne alacak.

Guetta'nın Küçükçiftlik Park'taki performansı öncesinde Türk DJ'lerden Suat Ateşdağlı ve Emrah İş, performanslarını sergileyecek.

Chris Willis, Fergie ve LMFAO ile ''Gettin Over You'', Nicki Minaj ile ''Turn Me On'', Sia ile ardarda gerçekleştirdiği ''Titanium'' ve ''She Wolf'' gibi şarkılarla milyonlarca müzikseverin hayranlığını kazanan Guetta, bu kez, müzikteki hünerini İstanbullu hayranları için sergileyecek.

Rihanna


Birçok insanın hayranlığını kazanan Barbadoslu yıldız şarkıcı Rihanna (Robyn Rihanna Fenty), ''Diamonds World Tour'' kapsamında geleceği İstanbul'da hayranlarına seslenecek.

ABD'de 28 şehirde sahne aldıktan sonra geleceği Avrupa'da Türkiye dahil 11 ülkede performansını sunacak Rihanna, 30 Mayıs'ta BJK İnönü Stadyumu'nda Türk hayranları için şarkılarını seslendirecek.

Müzik listelerinde üst sıralardan inmeyen Barbadoslu yıldızın çevre illerden de hayranlarının gelmesinin beklendiği konserinin biletleri 15 günde tükendi.

Justin Bieber


Genç yaşta yakaladığı şöhretiyle özellikle ergenlik dönemindeki gençler arasında popülerlik kazanan 18 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, ''Believe'' turnesi kapsamında geleceği İstanbul'da 2 Mayıs'ta İTÜ Stadyumu'nda sahne alacak.
Konseri seyretmek için satışa sunulacak biletlerin yanı sıra Justin Bieber ile tanışma ve fotoğraf çektirme olanakları da ''VIP paketleri'' ile satışa sunuluyor.

Kanadalı yıldızın ''Diamond Circle Ayakta'' ve ''Erken Giriş'' konser biletleri ise tükendi.

Mark Knopfler


Rock müziğinin tarihinde önemli yer tutan ve ''Walk of Life'', ''Sultans of Swing'' ile ''Brother in Arms'' gibi önemli parçaları bulunan İskoç yıldız Mark Knopfler şarkılarını 27 Nisan'da Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da söyleyecek.

Bu yılın Nisan, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında 25 ülkede, 72 konser vermeyi planlayan Knopfler'e, sekizinci solo albümü ''Privateering''den şarkıları da seslendireceği konserinde, 8 kişilik orkestra eşlik edecek.

Roger Waters


Dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd'un kurucusu İngiliz Roger Waters, ''The Wall'' turnesi kapsamında, 7 yıllık aranın ardından yeniden İstanbul'daki hayranları için sahne alacak.
Waters, 4 Ağustos'ta İTÜ Arena'da vereceği konserle, 2006'da ''The Dark Side Of the Moon'' turnesiyle geldiği İstanbul'da 17 bin kişilik konserinin izleyici rekorunu kırmayı hedefliyor.

''The Wall turnesi'', şimdiye kadar gerçekleştirdiği 192 konserle, 380 milyon dolar bilet satış elde etti ve 28 ülkede 3,3 milyon kişiye ulaştı.

İngiliz şarkıcı, turnesinin Avrupa konserlerine Temmuz ayında Belçika'da başlayacak. Avrupa'da 25 konser verecek olan Roger Waters, Yunanistan'ın ardından İstanbul'da olacak ve turnesini Fransa'da noktalayacak.

Mika


Eğlenceli sahne performansları ve yaratıcılığıyla özgün bir tarz yakalayan Beyrut doğumlu İngiliz müzisyen Mika, 2010 yılında geldiği İstanbul'da yeniden bir performans gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Mika, 2012 yılının Eylül ayında çıkan son albümünden ve unutulmaz repertuvarından şarkılarıyla seyirci karşısına çıkacak. Mika, 17 Mart'ta Küçükçiftlik Park'ta seyirciyle buluşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon