''Kelebeğin Rüyası'' Berlin'de

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı ''Kelebeğin Rüyası'' adlı filmin Almanya galası yapıldı.

Yayınlanma: 23.02.2013 - 08:31
Abone Ol google-news

Berlin'de Cinemaxx sinemasında yapılan galaya, Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin ve Mert Fırat, kırmızı halıda yürüyerek geldi ve hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun ilgi dolayısıyla zaman zaman zor anlar yaşadı.

Berlinale Film Festivali'ne ev sahipliği yapan Cinemaxx'ta gösterilen filmin yaklaşık 75. dakikasında 2 dakika boyunca ses kesildi. Filmin görüntüsü devam etmesine rağmen ses gelmeyince Yılmaz Erdoğan, İngilizce ''durdurun'', ''durdurun'' diye bağırdı. Kısa süre sonra ses problemi düzeltildi ancak bu sefer de filmin bitimine 20 dakika kala yaklaşık 5 dakika boyunca görüntü gitti. Bazı seyirciler filmin bittiğini zannederek salonu terk etti. Daha sonra sorun giderildi ve film yine kaldığı yerden tekrar gösterildi.

Film sona erdikten sonra sahneye çıkan Yılmaz Erdoğan, İngilizce olarak ''No problem, teknikçi arkadaşlar sizi seviyoruz teşekkür ederiz'' dedi. Erdoğan, Berlin'den seyircilere umut ve şiir bırakıp gittiklerini söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ ise teknik aksaklığın kendilerini biraz üzdüğünü belirterek, en kısa zamanda tekrar Berlin'de hayranlarıyla buluşmayı istediğini ifade etti.

Belçim Bilgin, bu olayla, teknik aksaklıkların sadece Türkiye'de olmadığını öğrendiklerini ifade ederek, ''En azından 'bizde olmuyormuş' deyip Türkiye'ye döneceğiz. Berlin'de olmaktan mutluyuz, seyirciye çok teşekkürler'' dedi.

Mert Fırat da Berlin'de kendilerini yalnız bırakmayan seyirciye teşekkür ederek, ''Bu iki şairi bize Yılmaz Erdoğan hatırlattı. Onun için kendisine teşekkür ediyoruz. Filmimize sahip çıkın, Almanya'da filmi size emanet ediyoruz'' diye konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler