İş Sanat, Fado sanatçısı Carminho'yu ağırladı

İş Sanat, ilgi uyandıran dünya müziği konserleri kapsamında çağdaş Fado'nun başarılı temsilcilerinden biri olan Carminho'yu ağırladı.

Yayınlanma: 23.02.2013 - 10:30
Abone Ol google-news

Yapılan açıklamaya göre, geleneksel Fado'yu Brezilya müzikleri, caz, pop ve rock müzik gibi farklı türlerle buluşturan Carminho unutulmayacak bir repertuarla İş Sanat'ta dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Genç ve başarılı sarkıcı Carminho, klasik Fado geleneğine uyarak bir Portekiz gitar, bir klasik gitar ile basgitar eşliğinde sahneye çıktı. Aşk ve özlem dolu şarkılarını seslendiren Carminho, bir süre önce yaşamını yitiren İş Sanat'ın yönetmeni Meriç Soylu'ya da bir şarkı ithaf etti.

Portekiz'in en değerli şiirlerinden ilham alarak bestelenmiş Fadoları yorumlayan Carminho, konserin sonunda alkışlara dayanamayarak tekrar sahneye çıktı. Son şarkıyı mikrofonu bırakarak, çıplak sesle söyleyen Carminho dakikalarca ayakta alkışlandı.

Dünya müziğinin en başarılı temsilcilerini müzikseverlerle buluşturan İş Sanat, Nisan ayında Yunanistan'ın ''yaşayan efsanesi'' Marinella, Mayıs'ta ise ''Fado'nun kraliçesi'' Mariza'yı ağırlayacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler