Soygunculuktan halk kahramanlığına

Gerçek bir yaşam öyküsünden çekilen dram, bir savaş kahramanının banka soyguncusu olduktan sonra bir halk kahramanına dönüşmesini başarıyla anlatıyor.

Yayınlanma: 28.02.2013 - 17:00
Abone Ol google-news

2. Dünya Savaşı’ndan bitkin dönen Edwin Alonzo Boyd yaşamını düzene sokmak ailesine bakmak zorundadır. baskın ekonomik güçlükler ve savaş sonrası travma yüzünden işsiz kalınca ailesini geçindirmek için banka soyma kararı verir. İyi bir aile babası, madalyalı bir asker olan Edwin yaşanacak yılları çok kısa bulduğundan daha iyi bir yaşama ulaşmak
için bu girişiminden suçlulukta hissetmez.

Zahmetsizce kazandığı bol para ile bir anda ünlenmek Edwin’in çok hoşuna gider. Hapiste tanıştığı yeni arkadaşlarıyla kaçıp Boyd Çetesi’ni kurar, Kanada tarihinin en büyük soygunlarını gerçekleştirir.

İkinci kez tutukevinden kaçınca dört banka soyguncusu için ikibin polis görevlendirilir, ulusal tarihteki ilk büyük insan avı başlar. Hapisten çıkınca Edwin yeni bir kimlik edinir, yerel halka hizmetten ötürü yılın örnek vatandaşı seçilir.

Filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, fragman yer alıyor.

Citizen Gangster (Kibar Soyguncu) Yönetmen: Nathan Morlando

Oyuncular: Scott Speedman, Kelly Reilly, Kevin Durand, William Mapother, John Cross, Brian Cox, Brendan Fletcher/ 2011, 105 dakika, Kanal D Home Video.

Format: Dvd, Vcd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon