Önce büyüklüğü sonra fiyatı şaşırtıyor

Bursa'daki bir mağazada satışa sunulan dev ekranlı televizyon görenleri şaşırtıyor. 261 santimetrelik ekran boyutuna sahip televizyonun uçuk fiyatına da duyanlar inanamıyor.

Yayınlanma: 10.02.2009 - 10:41
Abone Ol google-news

Bursa'da bir elektronik eşya mağazasında 149 bin 999 TL'den satışa sunulan dev plazma televizyon, yurttaşların ilgisini çekiyor.

Asgari ücretli bir işçinin yaklaşık 23 yıllık aylığı tutarındaki televizyon için 24 ay taksit imkanı sağlanırken, 6 bin 250 TL tutarındaki taksitler, 12 asgari ücretli işçinin toplam aylığına denk geliyor.

Mağazanın ses ve görüntü bölümü takım lideri Nurkan Taşlıca, dünyanın en büyük full HD plazması olduğu bildirilen televizyonun en büyük özelliğinin 261 santimetrelik ekran boyutu olduğunu söyledi.

Yurttaşların mağazada ilk olarak dev plazma televizyonu fark ettiğini belirten Taşlıca, ''satışa sunduğumuz ilk günden beri en büyük ilgiyi gören ürünlerin başında bu televizyon yer alıyor. İlk görenler televizyonun boyutu karşısında şaşırıyor. Müşterilerimiz ikinci şaşkınlığı ise fiyatını gördüklerinde yaşıyorlar '' dedi.

Taşlıca, mağaza olarak televizyon için kredi kartına 24 ay taksit imkanı da sağladıklarını belirterek, televizyonu satın almak için bazı müşterilerin kendilerine başvurduğunu ifade etti.

Nurkan Taşlıca, televizyonun 220 kilogram ağırlığında olduğunu televizyonun teslimat ve kurulumunun yetkili servis tarafından yapıldığını söyledi. Elektrik tüketiminin 106 ekran plazma televizyonlara oranla yüzde 15-20 daha fazla olduğu öğrenilen dev plazma televizyona 24 ay taksitle sahip olmak isteyen bir kişi, aylık 6 bin 250 TL ödemek zorunda.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler