Erdoğan, yine muhalefete yüklendi

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de düzenlenen mitingde muhalefete yüklendi. Erdoğan, ''Seçimden seçime dilleri tatlılaşıyor, ağızlarından bal damlıyor. Ama seçimden sonra bir bakıyorsunuz dilleri de zihinleri de gönülleri de sürçmeye başlıyor'' dedi.

Yayınlanma: 10.02.2009 - 15:41
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırşehir'de düzenlenen mitingde muhalefeti eleştirdi. Erdoğan, ''Şimdi millete şirin görünmenin, millete sevimli görünmenin gayreti içerisine girdiler. Seçimden seçime dilleri tatlılaşıyor, ağızlarından bal damlıyor. Ama seçimden sonra bir bakıyorsunuz dilleri de zihinleri de gönülleri de sürçmeye başlıyor'' dedi.

 

''Hortumu kesilenler feryat ediyor"

Erdoğan, kendilerinin sadece emanetçi olduklarını, emaneti korumak, emaneti yüceltmek, hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi: "Biz gücümüzü çetelerden, mafyalardan almadık, almıyoruz. Ve hatırlarsanız bir şey dedik, yola çıkarken, 'üç y' ile mücadele dedik, yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar. Yolsuzlukla mücadelede hamdolsun büyük mesafe aldık. Hortumlar kesildi m? Hamdolsun büyük ölçüde kesildi. Zaten hortumu kesilenler feryat ediyor. Onun için saldırıyorlar. Siz varsanız biz de varız. Siz 'yeter' deyinceye kadar, siz 'dur' deyinceye kadar, siz bizden desteğinizi esirgeyinceye kadar, bizler 'Durmak yok hizmete devam' diyeceğiz. Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bu yüce millete hizmet edeceğiz.''

 

"Kuru sloganla milliyetçi olunmuyor''

Erdoğan, ''Milliyetçilik bu ülkeyi sevmektir. Milliyetçilik bu ülkeyi büyütmektir. Milliyetçilik sofradaki ekmeği çoğaltmaktır. Kuru sloganla milliyetçi olunmuyor'' dedi.

 

Erdoğan Kırşehir'den ayrıldı

Başbakan Erdoğan, helikopterle saat 18.10'da Kırşehir'den ayrıldı. Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin düzenlediği mitinge katılmak için geldiği Kırşehir'den, Ahi Stadı'ndan ''Oba'' isimli helikopterle ayrıldı. Erdoğan'ı, Kırşehir Valisi Lütfullah Bilgin, Belediye Başkanı Halim Çakır, milletvekilleri ve öteki yetkililer uğurladı. Başbakan Erdoğan, ''Oba'' helikopteri ile saat 19.00'da Ankara'ya geldi. Başbakan Erdoğan'ı, Atatürk Kültür Merkezi tören alanında, Ankara Valisi Kemal Önal, Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ile öteki ilgililer karşıladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler