Sahneden Aşk Şarkıları

ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nın; "25. Yılda Hayallerin Gücü Adına" temalı etkinlik programı; 26 Mart Sal akşamı Çiğdem Erken'nin Özge Borak, Gonca Vuslateri, Fırat Tanış ile birlikte söyleyeceği 'Sahneden Aşk Şarkıları' konseri ile sona eriyor.

Yayınlanma: 19.03.2013 - 11:23
Abone Ol google-news

Konserde sanatseverler, tiyatro repertuarının bilinen, sevilen aşk şarkıları seslendirilecek. Konsere Günay Karacaoğlu ve yönetmen Mehmet Ergen de birer şarkı ile katılacak, Aslı Öngören de Can Yücel'in bir şiirini seslendirecek. “Sahneden Aşk Şarkıları” konserinde; tiyatro ve aşk şarkıları, Brecht’in, Shakespeare’in ve Metin Altıok’un şiirleriyle birlikte, sahnenin seçkin yıldızları Dünya Tiyatrolar Günü öncesi ENKA’da ışıldayacak.

ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda koltuk sayısının sınırlı ve yerlerin numarasız olması nedeniyle, önceden rezervasyon yaptırılması öneriliyor. Dileyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 19:00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

www.enkasanat.org    


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon