AKP yöneticisi esrar satıcılığından tutuklandı

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında "CHP'liler ne içiyor merak ediyorum" derken partisinin bir ilçe yönetim kurulu üyesi esrar sattığı iddiasıyla tutuklandı.

Yayınlanma: 19.03.2013 - 12:39
Abone Ol google-news

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Güzar, esrar sattığı iddiasıyla tutuklandı.

Bugün basına yansıyan bilgilere göre, Yozgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satışıyla ilgili bazı kişilerin telefonlarını mahkeme kararıyla dinledi. Bu kapsamda, Boğazlıyan AKP İlçe Yönetimi’nde iki dönemdir görev yapan Güzar’ın telefonları da dinlendi. Uyuşturucu kaçakçılarıyla işbirliği içinde olduğu telefon kayıtlarıyla saptanan Güzar’la birlikte 7 kişi Boğazlıyan Cezaevi’ne konuldu. Güzar ifadesinde uyuşturucu satmadığını, içici olduğunu öne sürdü.

Solportal'ın haberine göre, Güzar, tutuklanmadan 5 gün önce yönetim tarafından istifa ettirildi. AKP Boğazlıyan İlçe Yöneticileri, Güzar’ın tutukluluğunu gizli tutuyor. Güzar’ın ayda bir toplantıya geldiğini, şu anda da nerede olduğunun bilinmediğini söylüyorlar.

Erdoğan “ne içiyorlar merak ediyorum” dedi
Bu olayın ortaya çıktığı sıralarda partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, şöyle konuşmuştu:

Bunların ne içtiklerini gerçekten merak ediyorum. CHP Genel Başkanı bir röportajında açıklamıştı, meğer rakıyı sulu içerlermiş. Siz böyle içmeye devam ederseniz Rize'nin tulumuna da gayda dersiniz. Ben Mardin'de söylediğimi Rize'de de söylerim. Siz Rize yerine İskoçya'ya giderseniz kimse şaşırmaz.

Yeğeni 50 kilo esrarla yakalanmıştı ama

2010'da 50 kilo esrarla yakalanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın yeğeni Mehmet Erdoğan önce tutuklanmış, bir yılın ardından içiciyim diyerek serbest kalmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler