Beşiktaş110. kuruluş yıl dönümünü kutluyor

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yayınlanma: 19.03.2013 - 20:54
Abone Ol google-news

Kültür ve Turizm Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Bakan Ömer Çelik, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çelik, mesajında, ''Spor tarihimize eşsiz katkıları bulunan, gelenekleri, duruşu, spor ahlakı ve başarılarıyla milyonların gönlünü fethetmiş olan Beşiktaşımızı, kuruluşunun 110. yıl dönümü vesilesiyle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün 110. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde binlerce siyah-beyazlı taraftarla Beşiktaş Demokrasi Meydanı'ndan BJK İnönü Stadı'na yürüdü.

Gün içinde Beşiktaş Demokrasi Meydanı'nda toplanan ve marşlar eşliğinde kutlamalar yapan siyah-beyazlı taraftarlara, başkan Orman ile siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri akşam saatlerinde katıldı. Coşkuyla karşılanan Orman, Beşiktaş Koleji Bando Takımı'nın start verdiği yürüyüşte BJK İnönü Stadı'na taraftarlarla geldi.

Yürüyüş sırasında uzun bir kortej oluşurken, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiden dolayı Fikret Orman'ın yürümekte zorlandığı gözlendi.

Yürüyüş boyunca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören aleyhine tezahüratlarda bulunan siyah-beyazlı taraftarlar, ''Yeter Yıldırım Demirören'' ve başkan Orman'a yönelik ''Demirören'e hesap sorsana'' diye bağırdı.

Bu arada yürüyüş devam ederken siyah-beyazlı taraftarlardan bazıları, yolcuları arasında Galatasaray formalı bir kişi bulunan belediye otobüsüne saldırdı. Taraftarlar, araya giren kişiler tarafından sakinleştirildi.

Öte yandan, yürüyüş boyunca Beşiktaş Demokrasi Meydanı ile BJK İnönü Stadı arasındaki caddenin tek şeridi trafiğe kapatıldı.

.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler