Orman: Avrupa'daki başarılarla gurur duyuyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ''Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarısından bir Türk vatandaşı olarak gurur duyuyorum'' dedi.

Yayınlanma: 23.03.2013 - 19:30
Abone Ol google-news

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından Ramada Otel'de düzenlenen ''110 Yıldır Hakkıyla Şerefiyle Beşiktaş Gecesi''ne katılan Orman, otel girişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarılarını nasıl değerlendiriyorsunuz?'' şeklinde bir basın mensubunun sorusuna Fikret Orman, ''Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarısından bir Türk vatandaşı olarak gurur duyuyorum. Onların ne kadar başarı kazanması bizi de o kadar şevklendiriyor. İnşallah benzer başarıları seneye biz elde edeceğiz'' diye yanıt verdi.

Bir gazetecinin, ''Başkan olarak göreve seçildikten sonra 'Bu sene feda yılı' demiştiniz. O günden bu güne kadar camiadan gereken fedakarlığı gördünüz mü?'' sorusu üzerine Orman, ''Zor bir süreç ama yolun sonuna geldik. Sezon bittiği zaman artık Beşiktaş'ta dengelerin oturmuş olduğunu herkes görür'' şeklinde konuştu.

''İstediğimiz noktada değiliz''


Orman, futbol takımının ligde bulunduğu konumla ilgili olarak, ''İstediğimiz noktada değiliz ama inşallah olacağız. Önümüzde daha maçlarımız var. Rakiplerimizin kaybetmeyeceği de belli değil. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Orman, İnönü Stadı'nın inşaatına en kısa zamanda başlayacaklarını da ifade ederek, bu konuda herhangi bir finans sıkıntısı yaşamadıklarını, her şeyi ayarladıklarını belirtti.

İnönü Stadı'nın yıkılmasının ardından yeni sezonda hangi statta oynayacaklarıyla ilgili henüz bir karar vermediklerini de anlatan Orman ''Prosedürler bitsin ondan sonra nerede oynayacağımızı da açıklayacağız'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler