Kuran ve seccade uzay yolunda

UFO firmasının "UFO Beni Uzaya Götür" çekilişinin talihlisi Ercan Kaygısız, "Eğer uzaya gidersem bir müslüman Türk olarak yanımda Kuran-ı Kerim, cevşen ve seccade götürmek isterim" dedi.

Yayınlanma: 01.04.2013 - 15:18
Abone Ol google-news

Dirinler Gruba bağlı Levent Marina’da beş restoranda çalışan Ercan Kaygısız, UFO Isıtıcılarının uzay macerasının ilk talihlisi oldu. İki çocuk babası Kaygısız, “Isıtıcıya ihtiyacım vardı ve geçtiğimiz Aralık ayında ufo ısıtıcılarından aldım. Satıcı bana bir de çekiliş olduğunu ve kazandığım takdirde uzaya gideceğimi belirtti. 'UFO Beni Uzaya Götür' çekilişi için iki gün önce telefonuma mesaj geldi ve çekişilin gerçekleştireceklerini belirtmişlerdi. Bugün ise 14.10 itibariyle UFO Isıtıcılarından yetkililer aradı ve ilk çekilişin talihlisinin benim olduğumu söylediler. Çok şaşırdım hatta Burcu Esmersoy ve Pascal Nouma ile konuştum. Pascal Nouma’ya espri yaparak 'Pascal beni uzaya götür' bile dedim şeklinde konuştu. Normal hayatta şans oyunlarında ve çekilişlerde hiç şansının olmadığını söyleyen Kaygısız, çok şaşırdığını ifade etti.

'Yanıma Kuran-ı Kerim, cevşen ve seccade alacağım'

Çekilişi kazandıktan sonra ilk önce eşini aradığını ve ilk başta eşinin inanmadığını söyleyen Kaygısız, “Eşim önce 1 Nisan zannetti ve inanmadı sonra olayın ciddiyetinin farkına vardığı zaman tepkisi ise “Gerçekten gidecekmisin, bizi bırakacak mısın?' oldu. Bende de detaylı bilgi yok ama içimde heyecan ve merak var. Eğer gidersem yanıma müslüman Türk olarak Kuran-ı Kerim, cevşen ve seccade alacağım. Çocuklarımın ve eşimin fotoğrafları da alacağım. Yanıma alacağım fotoğraf makinası ile çok sayıda fotoğraf çekeceğim dedi.

UFO ile uzaya gitmeye hak kazanan Ercan Kaygısız için, özel bir hazırlık programı oluşturulacak. UFO talihlisi Ercan Kaygısız’un 2013 yılının son aylarında İstanbul’da başlayacak hazırlık programı, Amsterdam’da verilecek görev taktikleri kursu, yerçekimsiz ortam alıştırmaları, 39 Albatross’la yapılacak deneme uçuşu ve yerçekimsiz ortam uçuşuyla devam edecek. Son olarak Karayipler’de Curaçao Adası’ndaki 5 yıldızlı bir otelde 3 gün konaklayacak olan talihli Ercan Kaygısız, SXC havaalanından kalkan özel uzay aracıyla, 103 bin kilometre uçarak uzaya çıkacak.

Gerçekleştirilecek olan “UFO Beni Uzaya Götür" kampanyasının uzay seyahati, XCOR Aerospace tarafından geliştirilen özel uzay aracı Lynx Mk II ile yapılacak ve bu macera İstanbul’dan itibaren saniye saniye kaydedilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler