"6 yaşında çocuk bile Real'in nasıl oynadığını bilir"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Çeyrek final ilk karşılaşması öncesi Marca gazetesinden Juan I. Garcia-Ochoa'ya özel bir röportaj verdi.

Yayınlanma: 02.04.2013 - 15:03
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Marca gazetesi'ne yaptığı röportajın satır başlıkları;

“Nasıl bir mücadele bekliyorsunuz” sorusuna “Gerçekten zor ve sert bir mücadele olacak. Sadece dünyanın en iyi takımlarından biriyle değil en iyi antrenörlerinden biriyle de mücadele edeceğiz” diyen Terim, Madrid’i yenmek için belli bir planın olmadığını söyleyerek, “Real’in nasıl bir takım olduğunu 6 yaşındaki bir çocuk bile biliyor” dedi.

Real Madrid’in Mallorca karşılaşmasındaki izlenimlerinin sorulmasına ise, “Mallorca’dan çok daha iyi bir takım gördüm. Real ile Barcelona, dünyanın en iyi takımları. Bunu da her fırsatta gösteriyorlar” yanıtını verdi.

Galatasaray’ın, Türkiye’nin Barcelona’sı olarak görüldüğünün hatırlatılması üzerine, “Madrid’e karşı gurur ve saygı duyulacak bir oyun oynayacağız. Kimseden korkmuyoruz ve oyun tarzımızı değiştirmeyi düşünmüyoruz. Topa hakim olup, rakibin bıraktığı boşlukları değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Santiago Barnebau’da doğru oyunu oynamak istediklerini vurgulayan Terim, “Eğlenceli bir oyun olacağını düşünüyorum. Real Madrid çok büyük bir takım. Biz topa sahip olmak istiyoruz ancak bu biraz da onların ne kadar istediklerine de bağlı” şeklinde konuştu.

Drogba ve Sneijder’in son durumlarının soran gazeteciye Fatih Terim, “Drogba çok özel bir oyuncu. Her an yeteneklerini gösterebilecek büyüklüğe sahip. Uzun zamandır sahalardan uzaklar. Ben de onların yüzde yüz hazır olmalarını isterdim ama bu durumdan şikayetçi değilim” diyerek röportajı sonlandırdı.
 

Cumhuriyetspor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler