Bir gecede iki usta: Yıldız Kenter ve Haldun Dormen

Yedirenk Sanat Vakfı’nın hazırlıkladığı 4.Ustanın Günü programı Yıldız Kenter ve Haldun Dormen onuruna 22 Nisan Pazartesi akşamı Beşiktaş Four Seasons Hotel’de düzenlenecek.

Yayınlanma: 09.04.2013 - 09:13
Abone Ol google-news

Sayısız ilki gerçekleştiren, oyuncu, hoca, yönetmen, yazar olarak Türk Tiyatro Tarihi’ne altın harflerle geçen Yıldız Kenter ve Haldun Dormen gecede davetli olan öğrencileri ve sanatçı dostlarıyla birlikte olacaklar.

Gecede gösterilecek kısa filmler Kenter ile Dormen’in evlerinde ve Kenter Tiyatrosu’nda çekildi. Çekimler sırasında Yıldız Kenter, ‘’İnsanoğlunun yaşadığı her duygu makbulümdür. Madem ben de insanım bedenimle, aklımla, ruhumla bu duyguların hepsini tecrübe etmeliyim’’ diyerek söze başladı ve aşkla devam etti, “Ben her zaman aşkla yaşamak isterim’’dedi.

Haldun Dormen ise sinema filmlerinden, eleştiriler aldığı televizyon programlarına ve tiyatromuzun büyük isimleriyle ilgili düşüncelerine kadar birçok konuya da değindi.

Daha önceki programlar; şef Gürer Aykal, şef Nevzad Atlığ, ressam Devrim Erbil ve  hattat Hasan Çelebi için düzenlenmişti.
 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler