Can Ataklı'dan tek kişilik politik gösteri

Gazeteci Can Ataklı, 'Canın Sağ Olsun Türkiye'm' adlı tek kişilik gösterisiyle 13 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde ilk kez sahnede olacak.

Yayınlanma: 09.04.2013 - 11:52
Abone Ol google-news

Can Ataklı'nın tek kişilik politik oyununun galası Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin destekleriyle gerçekleştiriliyor. Oyunun prodüksiyonunu da Tiyatro Formül üstlendi. 

Can Ataklı, yönetmenliğini tiyatro sanatçısı, eğitmen ve yönetmen Özcan Alpar'ın yaptığı ‘Canın sağ olsun Türkiyem’ adlı gösterisi için 4 aydır çalışıyor ve haftada en az 4 sahne provası yapıyor.

Geçmişten günümüze anıları, siyasi kişileri, olayları ve bunlardan bazılarının bilinmeyen yönlerini çokça esprili, kimi zaman heyecanlı, kimi zaman da hüzünlü bir tiyatro diliyle anlatan Can Ataklı, “Çok farklı bir kulvarda halkın beğenisini kazanmayı umuyorum. ‘Canın sağ olsun Türkiyem’ gösterisinin sabit bir metni yok ama bir kurgusu, bir örgüsü var” dedi. Can Ataklı her oyunda bu örgüye sadık kalarak doğaçlama yapıyor ve günü gününe gelişen olaylara göndermeler yaparak gösteriye ayrı bir renk katıyor.

Can Ataklı ikinci gösterisini 18 Nisan Perşembe günü saat 20.00 de Ataşehir Belediyesi Tiyatro Festivali kapsamında Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler