Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Başa baş yarış' başlığıyla seçim öncesi yapılan anketi manşetten okuyucularına duyururken, Radikal Gazetesi, manşetine 'AKP'nin çocuk kolları' yazdı ve AKP Genel Merkezi'nde Erdoğan'ın seslendiği partili gençler arasında çocukların da olduğunu okuyucularına duyurdu.

Yayınlanma: 14.02.2009 - 07:17
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Başa baş yarış


SONAR Araştırma Şirketi’nin Ankara ve İstanbul’da 2 bin 772 kişiyle görüşerek gerçekleştirdiği “Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçim Araştırması Şubat-2009” sonuçlarına göre Ankara’da Murat Karayalçın yarışı önde götürüyor.

 

HÜRRİYET

Kod adım 'Asena'


İbrahim Şahin'in ifadesinde TSK'dan memur diye adı geçen ve Genelkurmay'ın "Böyle bir çalışanı yok" açıklamasına konu olan Ergenekon sanıklarından Fatma Cengiz'in kendisini "Asena" adıyla tanıttığı ortaya çıktı.

   

MİLLİYET

Çerkez Fatma kimin emrinde


İbrahim Şahin'e kendisini Hava İndirme Tugayı'nda memur diye tanıtan, "Seni komutanlarla görüştürüyorum" diye defalarca kandıran Fatma Cengiz, Kayseri'de yerel bir gazetenin yazarı çıktı. Cengiz'in bu 'oyunu' kim adına oynadığı belirsiz.

 

RADİKAL

AKP'nin çocuk kolları


Yer AKP Genel Merkezi. Erdoğan, 'AK Elçiler'denilen ve ev ev dolaşacak partili gençlere hitap ediyor. Gençler arasından çocuk çok. AKP'lilerin izahı: Sosyal faaliyet diye ağabeyleri getirmiştir.
 

 

AKŞAM

Başkanın çifte zaferi


Danıştay'a dava açıp, hükümetin bazı belde belediyelerini kapatma girişimini engelleyen AKP'li
başkana seçim sürprizi. Partisi veto yerine adaylık vizesi verdi.
 

 

POSTA

Aşka kokain bulaştı


Şarkıcı Deniz Seki kokain kullanmak ve başkalarına temin etmek suçundan gözaltında. Deniz Seki'nin evinde kokain içmeye yarayan gereçler bulundu. Sevgilisinin gözaltına alındığını duyup karakola koşan Hüsnü Şenlendirici "Deniz'i kokainden aldılarsa beni niye almadılar?" diye sordu.

 

VATAN

Acelen neydi başkan


Bu soruyu biz değil, İETT'nin 'acil ihtiyaç' gerekçesiyle davet usulü Albayrak'ın damadına verdiği VIP otobüs ihalesini mevzuata aykırı bulan Kamu İhale Kurumu sordu.



BİRGÜN

Rüşveti bırak sosyal devlet ol


Erdoğan'ın seçim rüşvetini "sosyal devletin gereği" gibi lanse etmesi üzerine, DTP ihtiyacı olanlara Vatandaşlık Geliri Ödenmesi yasa teklifini verdi.

 

SABAH

Sivil Anayasa Seçim Sonrası


Başbakan Erdoğan, yeni anayasa için uzlaşma sürecini seçimden sonra nisan ayında başlatacaklarını açıkladı.
 

 

TERCÜMAN

Büyük kepazelik


Ergenekon tutuklusu Şahin, Radikal'de yayınlanan iddiaların doğru olmadığını belirterek, "TSK'nın benim gibi hasta ve eski bir mahkûma ihtiyacı yoktur" dedi.

 

YENİ ŞAFAK

Yeşil pasaportu ve silahları senden aldım


12 yıl sonra Susurluk'tan yargılanmasına başlanan Ağar'ın 'insan simsarı' ve 'muhbir' dediği Yaşar Öz çılgına döndü. Öz, yeşil pasaport ve silahları Ağar'dan aldığını iddia etti.

 

ZAMAN

Kremlin'de tarihi buluşma

Cumhurbaşkanı Gül'ü ağırlayan Kremlin Sarayı, ziyareti 'tarihi' olarak nitelendirdi. Medvedev, iki ülke ilişkilerinin ivme kazanacağına dikkat çekerken Gül, yeni bir sayfa açıldığını vurguladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler