iPhone'a fesat karıştı

Çağın teknoloji ürünü iPhone'un kumar oynarken de kullanıldığı ortaya çıktı. ABD'nin batısında, ünlü kumar merkezi Las Vegas'ın bulunduğu Nevada eyaletinde kumar oyunlarının denetiminden sorumlu yetkililer, iPhone'un kartları saymaya ve dolayısıyla da hile yapılmasını kolaylaştırdığına dair bir uyarı yazısı gönderdi.

Yayınlanma: 17.02.2009 - 09:17
Abone Ol google-news

ABD'nin batısında, ünlü kumar merkezi Las Vegas'ın bulunduğu Nevada eyaletinde kumar oyunlarının denetiminden sorumlu yetkililer, iPhone'un kartları saymaya ve dolayısıyla da hile yapılmasını kolaylaştırdığına dair bir uyarı yazısı gönderdi.

Eyaletteki kumar oyunları denetim yetkililerinden Randall Sayre, kumarhane patronlarına 5 Şubat'ta gönderilen uyarı yazısında, iPhone'a yüklenen bir programın kartların sayılmasını çok kolaylaştırdığını belirttiklerini kaydetti.

Sayre, program kullanıldığında telefonun ekranının söndüğünü ve kullanıcının tuşların yerlerini bilmesi halinde de programın kimseye fark ettirmeden çalıştırılabildiğini, blackjack ve benzeri oyunları oynayanların da dağıtılacak kaç kart kaldığını program sayesinde kolayca öğrenebildiğini anlattı. Nevada'daki yetkililer de uyarı yazısı aldıklarını doğruladı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler