Polat, yine eleştirdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı ekibin yarınki UEFA Kupası 3. tur karşılaşması öncesi Fransa'dan Futbol Federasyonu'na eleştirilerde bulundu. Polat, federasyonu ''önyargılı''davranmakla suçladı.

Yayınlanma: 17.02.2009 - 22:00
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın bu akşam yaptığı son idmanı izlemeye gelen Galatasaray Kulübü Başkan Adnan Polat, gazetecilerle sohbet etti. Galatasaray ile federasyon arasındaki son gerginliğine atıfta bulunan Polat, federasyonu ''önyargılı''davranmakla suçladı. Futbol hakemleri üzerindeki baskının azaltılması ve hakemlerin daha iyi performans sergilemesi için kulüp olarak ilk yarıda ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Polat, bununla birlikte hakemlerin yaptıkları önemli hatalardan büyük ölçüde mağdur oldukları vurguladı.

Türk hakemlerinin Türk futbolunun gerisinde kaldıklarını savunan Polat, Türk Milli Takımı ve kulüp takımları yurtdışında önemli başarılar elde ederlerken ve yurtdışında oynayan Türk oyuncu sayısı son yıllarda giderek artarken, hakemlerin bu durumunun Türk futbolunun gelişmesine katkıda bulunmadığını bildirdi.

Federasyona atıfta bulunularak bugün basında yer alan, ''Galatasaray bizden avans istedi, bu istedikleri avansı vermediğimiz için şimdi bize karşı tutum içindeler'' yolundaki beyanata da tepki gösteren Polat, bu konudaki açıklamayı da üzüntüyle karşıladığını ve bu konunun ayrıntılar atlanarak, federasyon tarafından saptırıldığını savundu.

Bu konuda kendilerinin de söyleyecekleri olduğunu ifade eden Polat, yeri geldiğinde gerekli açıklamaları yapacaklarını sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler