Gazetelerde Bugün

Erdoğan ve bakanlarının Gezi’deki polis vahşetini aklama çabası sonuç vermedi. Haber ''Avrupa yutmadı'' başlığıyla Cumhuriyet'in manşetinde...

Yayınlanma: 26.06.2013 - 06:34
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

Avrupa yutmadı

Başbakan’ın göstericilere ilişkin videosuna Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland’ın yanıtı “İşin bir de öbür tarafı var. Başkaları da bana polisin şiddetini gösterebilir” oldu. Jagland, Erdoğan’ın ‘yüzde 50’ söylemiyle ilgili olarak da “Sandıktan çıkan gücün de bir sınırı vardır. O sınır temel insan haklarıdır” dedi.


HÜRRİYET

Sürece devam


İmralı Adası'nda önceki gün BDP heyetiyle görüşen Abdullah Öcalan ''Süreci ilerletmekte kararlıyım'' mesajı gönderdi.



MİLLİYET

Süreç gitti geld
i

Hükümetin çözüm süreciyle yeni bir adım atacağı dönemde sert yüzünü gösterdiğini belirten BDP Eş başkanı ''Süreç gitti geldi. Ama sıkıntılar şimdi yüzde 90 aşıldı'' dedi.



VATAN

SPK ava çıktı

'Faiz lobisi'ne karşı ilk adım! Sermaye Piyasası Kurulu, 20 Mayıs-19 Haziran arası Borsa İstanbuL'da işlem yapan yabancı yatırımcı için inceleme başlattı.



RADİKAL

Futbolun kara günü


UEFA, şike soruşturmasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Avrupa'dan men cezası verdi. Ayrıca Aziz Yıldırım ve yöneticiler için ek rapor istedi. Kulüpler üç gün içinde Tahkim'e itiraz edecek.



AKŞAM

Tuzla piyade sivile iade

İki ailenin 50 yıldır süren 125 bin metrekarelik arazi savaşı askeri vurdu. Dava devam ederken kamulaştırılan araziye Piyade Okulu kuran Milli Savunma'ya kötü haber var: Kalacaksan parasını öde!



SÖZCÜ

Tayyip'in gurur tablosu


Açılımla iktidardan yüz bulan PKK, topraklarımız içinde kendi polis teşkilatını kurdu. Sözde polisler için tören bile düzenledi.



HABERTÜRK

Avrupa'dan men


UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ağır fatura kesti. Sarı-Lacivertliler 2+1 yıl, Siyah-Beyazlılar ise 1 yıl Avrupa kupaları dışı kaldı.



SABAH

Göz göre göre gelen vahşet


Töre kurbanı 18 yaşındaki Dilan Doğan'ın dönmek istediği ailesi tarafından adeta ''Al öldür'' dercesine kocasına verildiği ortaya çıktı



POSTA

İç darbe dış darbe


Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı mahkeme kararıyla dün askıya alındı! Uefa dün kararını verdi: Fenerbahçe 2 yıl Avrupa'da oynayamayacak!



BİRGÜN

Diren beyin!

Başbakan Erdoğan dünkü grup toplantısı konuşmasında yine Gezi direnişinde camiye ayakkabıyla girildiğini, içki içildiğini, türbanlı dövüldüğünü, olayların dış mihraklarca yönetildiğini söyledi.



YENİ ŞAFAK

Külliye açılımı


Hükümetin Alevi açılımında ana gündem maddesi ''külliye kültürü''nün ihyası olacak. Devrim kanunları ile müzeye dönüşen Hacı Bektaş Veli gibi mekanların yeniden külliye olması hedeflerniyor. Cami, cemevi ve sosyal tesislerin yer alacağı yeni külliyeler inşa edilmesi de teşvik edilecek.



ZAMAN

F.Bahçe 2+1 Beşiktaş 1 yıl Avrupa’dan ihraç edildi


Türk futbolu, dün UEFA’dan çıkan kararla sarsıldı. 3 Temmuz sürecine yönelik şike iddialarıyla Disiplin Kurulu’na gönderilen Fenerbahçe 2+1, Beşiktaş 1 yıl Avrupa kupalarından men edildi. 5 senede yeniden şüphe duyulmazsa Sarı-Lacivertlilerin +1 cezası iptal olacak. UEFA, aralarında Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı’nın da yer aldığı 7 kişiye dair sonuç açıklamadı. İspanyol müfettişinden ek rapor istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler