Roberto Carlos, iddialı konuştu

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'in en iyi takımlarından biri olacaklarını belirterek, Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Yayınlanma: 05.07.2013 - 10:32
Abone Ol google-news

Roberto Carlos, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kulüp tesislerinde yapılan ilk antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Futbolcularına ilk antrenmanda sabırlı oldukları için teşekkür eden Carlos, antrenmanların temposunun günden güne artarak süreceğini aktardı.

İlk antrenmanda futbolcuların çok profesyonel ve iyi olduklarını dile getiren Carlos, bu nedenle çok mutlu olduğunu belirtti. Carlos, 40 gün sürecek yeni sezon hazırlıklarını iyi geçirip, lige çok iyi başlamak istediklerini ifade etti.


"Hedef Şampiyonlar Ligi"

Bir gazetecinin Sivasspor'un hedeflerini sorması üzerine Carlos, şöyle konuştu:

"Futbolcularıma söylediğim şeyi size de söyleyebilirim. En iyilerden biri olacağız. Herkes, takımın çok iyi oynadığını görecek. Hedefimiz, Avrupa liglerine gitmek. Şampiyonlar Ligi'nde, Avrupa liglerinde oynamak. Bunun için takımımızın saha içinde, saha dışında iyi motive olması, bir bütün olması, iyi çalışması gerekiyor. Taraftarımız, büyük bir takım ve iyi bir futbol bekliyor."

Transfer çalışmalarına da değinen Carlos, "İstediğimiz transferleri yaptık. Belki 1-2 tane daha yapabilirdik ama biraz beklemedeyiz. 3 futbolcumuzla anlaştık, İstanbul'dalar. Sağlık kontrolleri ve sözleşmeleri yapılıyor" diye konuştu.

Carlos, yeni transferlerle mevcut kadronun kalitesinin birleşmesiyle çok güçlü takım olacaklarını vurguladı.


Alex gündemde yok

Bazı basın kuruluşlarında uzun bir dönem Fenerbahçe forması giyen Alex De Souza'nın isminin Sivasspor ile anılmasının hatırlatılması üzerine Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos, şunları söyledi:

"Alex ile daha önceden görüştüğüm gibi görüştüm. Milli takımda ve Fenerbahçe'de beraber oynarken yaptığımız görüşmeler gibi görüştüm. Ekstra bir görüşmem olmadı. Zaten medyada bu tip çok farklı haberler çıkabiliyor. Lugano'nun da ismi geçmişti. Fakat Lugano ile hiçbir görüşmemiz, irtibatımız olmadı. Yaptığımız transferler, gerçekten Türk futbolu için çok iyi olacak. Geldikleri zaman göreceksiniz."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler