Gazetelerde Bugün

Gezi protestosunda polisin orantısız şiddetine sivil vahşet de eklendi. Haber, Cumhuriyet'in manşetinde.

Yayınlanma: 07.07.2013 - 06:34
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Pala ve satırlarla halka saldırdılar

Gezi Parkı’nın açılmasını isteyen yurttaşlara yine orantısız şiddet uygulandı. Polis TOMA’larla girdiği İstiklal Caddesi’nde gaz, cop, tazyikli su ve plastik mermi ile terör estirdi. Talimhane tarafındaysa sivil giyimli 4-5 kişi ellerinde pala, satır ve sopayla yurttaşlara saldırdı.

 

HÜRRİYET

CSI Okulu

İstanbul Üniversitesi bünyesinde 4 yıl önce kurulan Çocuk Üniversitesi'nin Adli tıp programına katılan 11-14 yaşlarındaki 20 ilköğretim öğrencisi,gelecekteki 'CSI İstanbul'un delil avcıları olacak.

 

MİLLİYET

Ordu vurursa iç savaş çıkar

Babasının kurduğu Müslüman Kardeşler'in danışma meclisinde bulunan seyfülislam el Benna'ya göre asker barışçıl gösterilere silahla cevap vermemeli.

 

VATAN

Pala dehşeti

Taksim'deki Gezi Parkı eyleminde polisten kaçan göstericilerere palalı bir grup saldırdı.Bir kadına palayla vurup tekmeleyen saldırganı polis gözaltına aldı.

 

RADİKAL

Ayşe'nin çözemediği soru

SBS 'nin kalkmasıyla eğitim alanında son 11 yıldaki 13'üncü köklü değişiklik yapıldı. Ama kafalardaki sorular giderilemedi.
 

AKŞAM

Demokrasi nöbeti

Mısır halkının başlattığı demokrasi direnişi giderek büyüyor.Adeviye meydanı'nda toplanan on binlerce kişi tankların önüne kendilerini siper ederek Mursi'ye destek eylemlerini sürdürüyor.

 

SÖZCÜ

Ellerinde palalarla halka saldırdılar,polis seyretti.

Taksim'de vatandaşlara çifte saldırı düzenlendi. Polis tomalarla su sıktı .Eli palalılar halka saldırarak dehşet saçtı.Polis müdahale etmedi.
 

HABERTÜRK

Baba ölürken oğlu doğdu

Eşi ambulansla doğuma giderken araçla takip eden baba kazada can verdi,ilk bebeği ambulansta dünyaya geldi.
 

SABAH

'Mursi'siz bir yere gitmeyiz'

Mısırda halkın darbeye direnişi sürüyor.Adeviye Meydanı'nı dolduran yüz binler ''Mursi dönene kadar eyleme devam ' dedi.

 

POSTA

Ölümsüz aşk

İzmir'de 54 yaşındaki şöför Mehmet Cançeker akciğer kanseri olduğunu tesadüfen öğrendi.Boşandığı eşine ''Son arzum seninle tekrar evlenmek'' diye haber yolladı. 10 yıldır tekrar evlenmeye yanaşmayan Ayşe Coşkun eski eşinin bu arzusuna hayır diyemedi ve hastanede nikah kıyıldı.

 

BİRGÜN

Vali parka geliyormuş ağaçları zor tutuyoruz

Parka dozerlerle giren ,yıkımı engellemeye çalışan insanları döven ,çadırları yakan, gazlayan devlet ,bugün hiçbir şey olmamış gibi açılış yapacak.Vali Mutlu parkın açılışını bugüne kesti ama dün Taksim'de polis halka saldırdı.

 

ZAMAN

Darbeye hukukçu başbakan protestolar devam ediyor

Askerî müdahale ve sonrasında 36 kişinin öldüğü sokak çatışmalarının ardından Mısır’da sular durulmuyor. Darbe yönetiminin Nobel Barış Ödüllü hukuk profesörü Muhammed el Baradey’i başbakanlığa getireceği iddia edildi. Orduyla işbirliği yapan Selefiler ise bu durumda desteklerini çekeceklerini açıkladı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler