Metan gazı can aldı: 3 ölü

Kuşadası ilçesindeki kanalizasyon terfi istasyonunda metan gazı zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Yayınlanma: 07.07.2013 - 06:17
Abone Ol google-news

Yavansu Mahallesi'ndeki belediyeye ait kanalizasyon terfi istasyonuna giren işçilerden Osman Sarı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, işçileri kurtarmak için olay yerine gelen itfaiye erlerinden Uğur Apaydın ise Söke Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Altyapı Amiri Adnan Özkaya'nın tedavisinin sürdüğü, diğer itfaiye eri Hasan Harmankaya'nın ise taburcu edildiği belirtildi.

İlaçlama yapmak amacıyla belediyeye ait kanalizasyon terfi istasyonuna giren üç işçiden Veysel Turgut, metan gazı nedeniyle fenalaşan Osman Sarı'yı kurtarmaya çalışırken çukurdaki suya düşerek hayatını kaybetmişti.

Müdahale için olay yerine gelen itfaiye erleri Hasan Harmankaya ve Uğur Apaydın'ın da gazdan etkilenmesi üzerine olay yerine arama kurtarma ekibi çağrılmıştı. Gazdan etkilenen 2 işçi ile onları kurtarmaya çalışan 2 itfaiye eri, çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler