"Bu sezon gerçek Wesley Sneijder'ı göreceksiniz"

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, "Bu sezon gerçek Wesley Sneijder'ı göreceksiniz. Geçtiğimiz sezon sadece 4-5 ay birlikteydik. Bu sezon kesinlikle farklı olacak" dedi.

Yayınlanma: 09.07.2013 - 19:47
Abone Ol google-news

İngiltere'nin Birmingham kenti yakınlarında, Futbol Federasyonu'na ait St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekibin Hollandalı yıldızı Sneijder, GS TV'ye açıklama yaptı.

Galatasaray kampında bulunduğu için mutlu olduğunu belirten Sneijder, "Üç buçuk haftalık bir tatil yaptım ama yeterliydi. Yeniden başlamak için hazırım. Harika bir tesisteyiz. Burada çalışmak çok güzel" dedi.

29 yaşındaki futbolcu, "Yeni sezonda nasıl bir Wesley Sneijder göreceğiz?" sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Bu sezon gerçek Wesley Sneijder'ı göreceksiniz. Geçtiğimiz sezon sadece 4-5 ay birlikteydik. Takıma geldiğimde yaklaşık dört aydır oynamıyordum. Fiziksel anlamda yeniden yüzde yüze çıkmak kolay değildi. Bu sezon kesinlikle farklı olacak. Sezon öncesi kampındayız. Burada tüm çalışmaları hep beraber yapabileceğiz. Bu benim adıma çok önemli. Güzel bir sezon çıkaracağım."

Sneijder, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı ve takımın 2013-2014 sezonundaki hedefleriyle ilgili soru üzerine de "Süper Kupa, sonunda kupa olan bir maç. Galatasaray, yarıştığı tüm organizasyonlarda kazanmayı hedefleyen büyük bir kulüp. Ben de bu yüzden buradayım. Yine yapacağız" ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler