Restorasyon Forum'da buluşalım!

Türkiye'nin en çok ilgi gören restorasyon ve arkeoloji platformlarından Restorasyon Forum www.restorasyonforum.com ziyaretçilerini bekliyor.

Yayınlanma: 12.07.2013 - 11:05
Abone Ol google-news

Uygulanan restorasyon çalışmalarının niteliğinin de tartışıldığı Restorasyon Forum’da ağırlıklı olarak Türkiye’de ve dünyada yapılan restorasyon çalışmaları yer almakta. Sitede, ayrıca kurumların, belediyelerin ve özel mimarlık şirketlerinin yaptığı restorasyon çalışmaları ve arkeoloji alanında yapılan kazı haberleri, Türkiye’de kurulan yeni müzelerin tanıtımı da yapılmakta. Sitenin amaçlarından biri ise mimarlar, restoratörler ve arkeologların birbirleriyle dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalarını sağlamak.

Restorasyon alanında iş arayan restoratör, mimar ve mühendisler de sitenin “Kariyer” bölümünden iş aramaları yapabilmekte. Restorasyon şirketleri de bu bölümde ilanlara bakarak elaman alımı yapabiliyor.

(Restorasyon Forum - http://www.restorasyonforum.com/, Mimar Sinan’ın eserleri hakkında bilgi için http://www.restorasyonforum.com/mimar-sinan-eserleri-b258.0/, Mimari Restorasyon bölümleri hakkında bilgi için de http://www.restorasyonforum.com/restorasyon-konservasyon-bolumleri-b41.0/ linklerini tıklayabilirsiniz.)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler