SBS şampiyonu Doğa Koleji

Doğa Koleji SBS'e 676,021 puan ortalamasıyla Türkiye'nin zirvesinde.

Yayınlanma: 12.07.2013 - 12:53
Abone Ol google-news

Son 3 yıldır SBS’de en başarılı okul olan Doğa Koleji, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. Kurtköy Doğa Koleji 676,021 puan ortalamasıyla Türkiye’nin en başarılı okulu olurken, 669,943 puanla Cevizlibağ Doğa Koleji, 662,371 puanla Florya Doğa Koleji, 638,078 Ankara Oran Doğa Koleji ve 619,050 puanla Konya Doğa Koleji SBS’de bir kez daha zirveye yerleşti.

  

Doğa Koleji’nin 7 öğrencisi full çekerken 2 öğrencisi Türkiye 1’incisi oldu

Doğa Koleji'nin 2 öğrencisi 700,000 SBS, 500,000 OYP puanıyla Türkiye 1'incisi olurken 7 öğrencisi 100 sorunun tamamına, 22 öğrencisi de 99 soruya doğru cevap verdi. Doğa Koleji 450’nin üzerinde puan alan 567 öğrencisiyle yine rekor bir başarıya imza attı.

 

Türkiye’nin En Başarılı Okulu Doğa Koleji

SBS sonuçlarının açıklanmasıyla Türkiye’nin en başarılı okulları da belli oldu. Sonuçlara göre Doğa Koleji 676,021 puan ortalamasıyla Türkiye’nin zirvesine yerleşti. Yıllardır SBS’de en başarılı okul olan Doğa Koleji, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. Kurtköy Doğa Koleji 676,021 puan ortalamasıyla Türkiye’de zirvenin sahibi olurken, 669,943 puanla Cevizlibağ Doğa Koleji, 662,371 puanla Florya Doğa Koleji, 638,078 Ankara Oran Doğa Koleji ve 619,050 puanla Konya Doğa Koleji, SBS’de bir kez daha zirveye yerleşti.

Doğa Koleji ayrıcalıkları için tıklayınız.
http://www.heryerdedoga.com/

 

Müjdeyi gece yarısı okulda aldılar, mutluluktan uyuyamadılar…

Sınav sonuçlarını öğrenmek için aileleriyle birlikte gece yarısı Doğa Koleji’nde buluşan Türkiye şampiyonları, sonuçlar açıklanır açıklanmaz bilgisayarın başına oturdu. Öğretmenleri ve aileleri eşliğinde derecelerini öğrenen İrem Tellioğlu ve Büşra Erol, Türkiye 1.liğini birbirlerine sarılarak kutladı. Tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye derecesi yapan diğer öğrenciler de sonuçları öğrenince heyecandan gözyaşlarını tutamadılar. Türkiye şampiyonu öğrenciler, sevinç çığlıkları eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar kutlama yaptılar.

 

“Başarı, kendine güvende gizli”

Doğa Koleji Rehberlik Bölüm Başkanı Merve Kuruhasanoğlu, SBS’de derece elde eden öğrencileri tebrik ederek; “Bu başarıların arkasında “kazanmak” yerine “başarmak” felsefesi yatıyor. Biz öğrencilerimizi sadece sınav kazanmaya odaklamıyoruz, her alanda başarılı olabilmeleri için onların tüm duyularına hitap eden eğitim modelleri geliştiriyoruz.” dedi.

SOES Eğitim Modeli için tıklayınız.
http://www.youtube.com/watch?v=aBDAHoN4W8I

 

TÜRKİYE BİRİNCİLERİ

“Derece bekliyorduk”

Sonuçları birlikte öğrenen şampiyonlar, sınava girmeden önce bu dereceleri elde edeceklerine inandıklarını söyleyerek, sonuçların kendileri için sürpriz olmadığını belirttiler.

Türkiye 1’incisi Doğa Koleji öğrencisi Büşra Erol, “SBS’ye düzenli bir ders programı ile hazırlandım. Ancak hayatım sadece ders çalışmaktan ibaret değildi. Okul içindeki sosyal aktivitelere de katıldım, ders de çalıştım. Ortaokul hayatım Doğa Koleji’nde çok güzel geçti. Üniversiteye bir adım önde başlamak için liseyi de Doğa Koleji’nde okumak isterim.” dedi.

Türkiye 1’incisi Doğa Koleji öğrencisi İrem Tellioğlu; “Yıl boyunca düzenli ve planlı bir şekilde çalıştım. Okulumun bana sağladığı imkânlar ve deneme sınavları da başarıma katkı sağladı. Tüm öğretmenlerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

  


700,000 Tam Puan Alan Öğrenciler

Doğa Koleji öğrencisi Emre Alp Özavcı; “Doğa Koleji’nde eğitim aldığım için SBS yarışına bir adım önde başladığımı düşünüyorum. Ailemin motivasyonu da benim için çok etkiliydi. Çünkü annem babam ikisi de üniversite mezunu ve bu yıl benim için olduğu kadar onlar için de zordu. İkisinin de yüksek lisansa başlaması beni motive etti.” dedi.

Doğa Koleji öğrencisi Mahmut Ülker; “Günlük ortalama 5 saat çalışarak hazırlandım. Bunun yanı sıra hafta sonları da okuluma giderek hocalarımdan yardım aldım. Hocalarımın tavsiye ve yönlendirmelerini kendi fikirlerimle birleştirerek ders çalışma metodumu belirledim.” diye konuştu.

Başarısını, kararlı olmasına ve düzenli çalışma programına bağlayan Doğa Koleji öğrencisi Ege Çavuşoğlu; “Doğa Koleji’nde aldığım eğitimin yanı sıra bana yardımcı olan öğretmenlerim ve her zaman bana güvenen ailemin desteği ile bu başarıyı elde ettim. Başarılı olmak için azimli olmak, denemeleri gerçek sınavla karıştırmamak, doğru stratejileri belirlemek ve ne kadar zeki olsak da çalışmak, emek vermek gerekiyor. Ben de çalıştım, azmettim ve başardım.” dedi.

Doğa Koleji öğrencisi Emre Özküçük, “Sınavdan çıkar çıkmaz sonuçlarımı kontrol etmiştim. Derece bekliyordum zaten. Ailem ve öğretmenlerim için de sürpriz olmadı.” diye konuştu.

 

  

Van’da yaşadığı deprem, gelecek hedeflerini belirledi

Van Depremi sonrasında bir süre şehir değiştirmek zorunda kalan Doğa Koleji öğrencisi Ege Kor; “Depremden sonra bir süre Ankara’da kaldık. Sonra yeniden Van’a geldik. İleride doktor olmak istiyorum.” diye konuştu. SBS’ye hazırlık sırasında çok sevdiği masa tenisine ara verdiğini anlatan Ege Kor, günde 300 soru çözmeye odaklandığının altınız çizdi.

 


t-MBA Eğitim Modeli için tıklayınız.
http://www.youtube.com/watch?v=-I6yEzLEK3c

Doğa Koleji’nin rekor başarısının detaylarını öğrenmek için tıklayın.
(http://www.dogakoleji.com/advertorial/)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler