7 aylık hamile kadının cinsel organında uyuşturucu çıktı!

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 aylık çalışmanın ardından, uyuşturucu kuryesi 7 aylık hamile Brezilyalı Liliana Elaine Bentoline D. C. ve sevgilisini gözaltına aldı.

Yayınlanma: 12.07.2013 - 13:13
Abone Ol google-news

Brezilyalı hamile kadının cinsel organından çıkan 6 uyuşturucu kapsülü polisi şaşırtırken, sevgilisinin bağırsağından ise 79 uyuşturucu kapsülü çıktı.

Uyuşturucu kapsüllerin çıkarılması sırasında hamile kadının bebeğini kaybetme riski yaşadığı öğrenildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 3 ay önce yapılan bir çalışmayla uluslararası uyuşturucu kuryeliği yapacak biri kadın 2 kişiyi belirledi. Belirlenen şüpheliler geçtiğimiz hafta Brezilya’dan uçakla Türkiye’ye geldi. S.M.A ve 7 aylık hamile sevgilisi Liliana Elaine Bentoline D.C., Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı. 2 Brezilyalı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin valizlerinde ve üzerinde yapılan aramalarda bir şey bulunamadı. Uyuşturucuları midelerinde taşıdıklarından şüphelenilen 2 Brezilyalı, doktor kontrolünden geçirildi.

İlk belirlemede, şüpheli S.M.A.’nın bağırsaklarında, hamile kadının ise cinsel organında uyuşturucu kapsülleri olduğu belirlendi. İkili, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. S.M.A. bağırsaklarından doğal yollarla 79 kapsül çıktı. Liliana Elaine Bentoline D. C.’nin cinsel organındaki 6 kapsül ise doktor müdahalesiyle çıkarıldı. Uyuşturucu kapsüllerin çıkarılması sırasında hamile kadının kanama yaşadığı öğrenildi. Bebeğini kaybetme riski oluşan Brezilya’lı kadına uygulanan cerrahi müdahaleyle kanamanın durdurulduğu öğrenildi. Bebeğini kaybetme riski engellenen Liliana Elaine Bentoline D. C.’nin sağlık durumunun düzeldiği öğrenildi.

Hamile kadın ve sevgilisinden çıkan toplam 85 kapsülden 1 kilo 295 gram kokain çıktığı öğrenildi.

El ele geldiler

Gözaltına alınan şüphelilerin Atatürk Havalimanı’ndaki görüntüleri güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, el ele tutuşan 2 sevgilinin birlikte yürümeleri, valizlerini aldıktan sonra çıkışa doğru ilerlemeleri görülüyor. DHA'nın haberine göre gözaltına alınan şüphelilerin eşyalarının aranma anları da kameralara yansıdı. Polis kameralarına yansıyan görüntüler arasında, ele geçirilen uyuşturucu kapsüllerinin görüntüsü ve şüphelilerin adliyeye sevk edilmeleri de yer aldı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevkedildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler