Gazetelerde Bugün

Gezi eylemlerinde cesaretlendirilen 'ak gömlekliler' Beyoğlu'nda en önemli sorun. Ayrıntılar, Cumhuriyet'te.

Yayınlanma: 13.07.2013 - 06:36
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Arkanızdayız vurun

Gezi eylemlerinde cesaretlendirilen ‘ak gömlekliler’ Beyoğlu’nda en önemli sorun. Halkla kendilerinin karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını belirten Beyoğlu esnafı, sivil polis olup olmadıklarını bilmedikleri bazı kişilerin kendilerine “Eylemcilere ve yaralılara kapınızı açmayın. Beyzbol sopası alın. Kafalarını, gözlerini kırın. Biz sizi görmeyiz” dediğini anlattı.

 

HÜRRİYET

Fas'ta kral

Gezi protestocularına pala ile saldırdığı için polisin telefonla çağırıp gözaltına aldığı Sabri Çelebi, serbest bırakılınca elini kolunu sallaya sallaya Fas'a uçtu.

 

MİLLİYET

Kopyası bile ortada yok

Eskişehir'de coplu-sopalı kişilerin döverek öldürdüğü Ali İsmail Korkmaz'ın abisi kayıp görüntüler için "Önce açıldı, kopyalandı sonra hepsi birden kayboldu" dedi.

 

VATAN

İki ay yatar çıkarım

Gezicilere palayla saldıran Sabri Çelebi'yi tutuklama kararından 24 saat önce gittiği Fas'ta bulduk: 1-2 ay hapis için kaçmam.

 

RADİKAL

Hard diski sağlam verdim

Eskişehir'de eli sopalıları kaydeden üç ayrı hard diskin bozuk olması tartışılıyor. Beşik Otel'in sahibi, "Görüntüleri polisle izledim, sağlamdı" dedi.


AKŞAM

Çözüm sürecinde geri adım yok

Erdoğan, "Çözüm sürecinden geri adım atmayacak, sabırla yolumuza devam edeceğiz. Bu süreci başarısızlığa uğratmak için şark kurnazlığına girenler tarihe bunun hesabını veremezler" dedi.

 

SÖZCÜ

PKK'lılar elde silah belde bomba geziyor

Terörist cenazelerini şova dönüştürüyorlar. Ortada asker ve polis yok... Yazıklar olsun.

 

AYDINLIK

Bu da ikinci belge

3. Boğaz Köprüsü projesinin iptal edildiği haberimiz Türkiye'nin gündemini sarstı. İmar planlarının iptalini ortaya koyan ikinci belgeyi yayınlıyoruz.

 

HABERTÜRK

Değişiklik çevre için

Bakan Binali Yıldırım: "3. köprünün yolu doğal kaynakları korumak için değişti. Hata yok, mecburi sapmalar oldu".


SABAH

Şark kurnazı vebal altında

Başbakan Erdoğan: Bu süreci başarısızlığa uğratmak için Şark kurnazlığı yapanlar bunun hesabını veremezler.

 

POSTA

Yoldan çıkılmış

Yapımı süren 3. Boğaz Köprüsü 'Yavuz Sultan Selim'in otoyol güzergahlarında resmi proje dışına çıkılmış! İnşaat sürüyor ama yeni imar planı hazırlanacak.


BİRGÜN

Kasaplanka!

Gezi eylemleri sırasında elindeki palayla insanlara saldırıp eylemci doğramaya çalışan Sabri Çelebi'nin Kazablanka'ya kaçtığı öğrenildi. BirGün'e konuşan avukat Hacer Yılmaz, "Palalı şahıs karar çıkana kadar havaalanında bekletilebilirdi" dedi.

 

YENİ ŞAFAK

Önce para sonra silah

ABD ve Körfez ülkeleri, Mısır'daki darbenin başarıya ulaşması için her yolu deniyor. Kirli ittifak, cuntaya önce 12 milyar dolar aktardı. Halk darbeye direnme kararı alınca ABD, üç savaş gemisini Mısır'a gönderdi. İhvan ise, Mursi görevine iade edilene kadar seferberlik ilan etti.


ZAMAN

28 bilgisayar incelemeye alındı

Alparslan Arslan'ın gerçekleştirdiği saldırı tarihine ait görüntülerin kaydedildiği bilgisayarlar bir türlü bulunamadı. Bunun üzerine İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi harekete geçti. Danıştay'daki 28 bilgisayara el konuldu. 2 bilişim uzmanı, hard diskler arasında dönemin Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Engin Çakmak'a ait olanı arıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler