"Kadınlarımıza özel önem vereceğiz"

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin, "Göreve geldiğimizde kadınlarımıza özel önem vereceğiz. Kadınlarımız ile ilgili önemli ve özel projeleri yaşama geçireceğiz" dedi.

Yayınlanma: 20.02.2009 - 09:37
Abone Ol google-news

Mamaklı kadınlarla bir araya gelen CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin, projelerini açıkladı. 66 mahallesi bulunan Mamak'ta birbirine yakın her 5 mahalleye bir kreş açacağını söyleyen Şahin, kadınların el becerilerini geliştirecekleri kurslar, sağlıklarıyla ilgili kadın spor merkezleri, aile bütçesine katkı sağlamaları için projeler geliştireceklerini söyledi.

Parklar ve gezinti alanlarını yeniden ele alacaklarını belirten Şahin, "Seçildiğimde kadınlarımız, kızlarımız ve çocuklarımız için çok gerekli olan park ve bahçeleri Mamaklıya yakışır hale getireceğim. Benim yönetimimdeki Mamak'ta parklar güven ve huzur içinde olacak, kadınlarımız ve çocuklarımız buralarda çekinmeden dolaşabilecek" dedi.

Şahin, Pazar yerlerini de devamlı denetleyeceklerini kaydederek, "Göreve geldiğimizde kadınlarımıza özel önem vereceğiz. Kadınlarımız ile ilgili önemli ve özel projeleri yaşama geçireceğiz. Yaşanabilir bir Mamak için yola çıktık" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon